Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar a párom multja pedig már 6 éve együtt vagyunk?
Nézd, én a páromra (férfi) vagyok rettentő féltékeny, pedig házasok vagyunk, hogy jó pár nővel volt együtt. Néha eszembe jut, hogy mekkora egy kúr..ó...gépezet volt.
De tudod mit, hozzám hűséges 7 éve, ez biztos, az előző párokkal is hűséges volt. Most már nem számít. Nemi betegségem nem lett, hála jó égnek.
Neked a nővel van a bajod. Mármint azzal, hogy nő, és hogy millióan megdughatták (erős túlzással). Pedig attól még nem k.va ahogy a férjem sem selyemfiú. Ő így próbálgatta magát. De ez nem egy billog, hogy kva voltam, az is maradok, nem volt köztörvényes elítélt, csak sok szexuális partnere volt. Ha pénzért csinálta kva volt... de gyanítom nem ez áll a háttérben.
Ha szereted szeresd, már a tiéd, ha nem szereted akkor inkább hagyd el őt. Talán a következő kapcsolatában már alacsonyabb partner számot vall be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!