Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Túl reagálom vagy igazam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagálom vagy igazam van-e abban, hogy zavar, hogy a párom akivel másfél éve együtt vagyunk, féléve pedig együtt lakunk mindig E/1-ben beszél velünk kapcsolatos dolgokról?

Figyelt kérdés
Pl.: gyere fel hozzÁM xyz... (hozzÁNK helyett) ; ElmentEM... és megkérdeztEM... (amikor valójában ketten mentünk és mindkettőnk kérdezett!); stb
2015. szept. 16. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak ilyen a stilusa. En nem zavartatnam magam. Ha meg ennyire idegeait beszelj vele rola.

18/L

2015. szept. 16. 11:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Tisztára mint az én barátom, 3 év után is sokszor csak ő megy, csak ő csinál... csak ő. Aztán legtöbbször gyorsan kijavítja, hogy mi.

De az anyja is! Ott vagyok, ketten megyünk vagy valamit csinálunk de ketten, erre: hova mész fiam? És ez rendszeres. Néha megemlít engem is azért, ritkán...

Pedig mondtam már neki nem egyszer, azért javítgat. Az anyja meg, páromnak mondtam hogy jó lenne ha én is léteznék végre. De az anyja természetesen nem rosszból mondja, nem úgy gondol semmit ha megbánt sem... meg szokott emlegetni, ja nééééééha.

2015. szept. 16. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Túlreagálod.
2015. szept. 16. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Végre sikerült csomot találnod a kákán. Nagy alkalom, hogy elzavard a bánatba.
2015. szept. 16. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!