Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve vagyunk együtt a barátommal, és még egy közös képet se rakott ki rólunk. Szerintetek ez baj?
Nem akarlak elkeseríteni,de elképzelhető,hogy szégyell téged.(Vagy lehet már nem úgy szeret.)
Nálam alap dolog az,hogy nem szégyellem a barátnőmet sehol. (Neten sem,bár fészet nem használok.)
Igaz mondjuk most szingli vagyok,de szinte majdnem mindegyik volt barátnőmet ismeri a haveri köröm,mivel sokszor buliztunk együtt.
Szóval hogy ha éppen van barátnőm,azt azért néha leviszem barátaimhoz is.
Mellesleg másfél év után lehetne rólatok kint 1-2 kép,ha már tényleg nagy szerelem van.
Talán mert baromira semmi értelme? 7 éve vagyok együtt a barátommal, kb. 2 közös kép van fent rólunk, de azok is csak azért, mert egy közös ismerősünk feltette és bejelölt rajta.
Szerintem baromi gáz, mikor telecseszik az emberek a facebookjukat közös képekkel és szívecskékkel, aztán szakítás és új barátnő után csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!