Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet összefüggés az óvszerhasználat következetes kerülése és a gyerekvállalás vágya között?
Ha egy férfi következetesen nem hajlandó gumit húzni, csak a szokásos "időben kiveszem" stratégiát alkalmazza védekezés címén, akkor vajon ez lehet összefüggésben a családalapítási terveivel? Vagy ennek semmi köze ehhez, és 100%-ig csak tisztán és nyersen a kényelemről és az élvezetről szól?
Tegyük fel, hogy az adott férfi szeretne babát és családot, csak ilyen-olyan anyagi megfontolásokból még odázná a kérdést.
Általánosságban írtam ki, mert persze, a körülmények sok mindent befolyásolhatnak a megítélésében, de én kifejezetten erre a szegmensre vagyok kíváncsi. Aki gumi nélkül szexel, az jelezhet egy tudatalatti (vagy feletti, csak ki nem mondott) vágyat az azonnali babavállalásra? Amolyan "ha _véletlenül_ becsúszik, akkor jó, ha nem, akkor is" alapon?
Hát ha ez ennyire romantikus élmény lenne a férfi számára és titkolt vágya, hogy gyereke legyen, akkor az ilyen egy éjszakás bulidugások után nem a nődokinál nőne meg a várólista, hanem egy csomó alkalmi párocska kódorogna az utcán. (többek között a legjobb barátnőm is így született, hogy az anyját megdugták "majd időben kiveszem" jeligével) Aztán a barátnőm soha nem ismerhette meg az apján.
Mert nő vagy, mert szeretnél gyereket, mert romantikus alkat vagy, az nagyon cuki. De az eszed legyen a helyén! Mindig!
A párod elmondta: neki így kényelmes. Se többet sem kevesebb nem jelent.
De ha nagyon kiakarod ugrasztani azt a bizonyos nyuszit a bokorból, akkor mától ragaszkodsz a gumihoz. Megmondod, hogy vagy gumi vagy nincs szex. Ha a pasid nyafizik, hogy hát minek az, akkor elmondod szépen, hogy ő még nem áll készen az apaságra, így majd akkor gumi nélkül csináljátok amikor megérett erre is. Addig nem teszed kockára a kapcsolatotok. És akkor vagy előáll a dolgaival, vagy nem.
A sok egyéb körülménnyel, amit leírtál, én simán elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg az univerzumra bízza a dolgot, végül is friss házasok vagytok, nem arról van szó, hogy világgá menne, ha becsúszik...
Bár ennyi erővel simán maradhatna is benned, mert ritka az olyan nő, aki már attól teherbeesik, hogy ránéznek, gyakoribb, hogy többszöri alkalomra jön össze. :D
Amit kérdésben írtál, hogy gyerekvállalás "vágya", ezt erősnek tartom. Esetedben szerintem a férjed nem vágyik igazán még a gyerekre, de nem zárkózik el mereven a dologtól, ezért meri bevállalni a megszakítást. (Meg aztán lehet, hogy ő csinált ilyet anno agglegényként is, vagy hallotta haveroktól, hogy X évig működött, és akkor úgy van vele, hogy miért ne.)
De továbbra sem értem. Mondd meg neki kereken, hogy ha nem akar még gyereket, akkor valami módon védekeznetek kell. Ez nem az, amit csináltok, ez orosz rulett, vagy összejön, vagy nem.
Nem akkor cucc legalább egy hüvelyi spermiciddel kiegészíteni a dolgot, mi pl. azt használunk - nálunk én, a nő vagyok ultraallergiás a gumira.
Férfiként és apaként írok.
"mert ha megfogannék, akkor egyértelműen nem vetetné el. "
Te ezt úgy mégis miből gondolod??? (lehet válóok is ha nem veteted el...)
Egyértelműen jobb gumi nélkül a szex. Sokkal! Teljesen érzem a partnerem, őt érzem és nem a gumit. Leírhatatlan igazából azt tudom mondani szavakkal, gumival dugás, gumi nélkül szeretkezés.
Egyébként igen lehet nem bánná ha teherbe esnél és valóban nem akárná hogy elvetesd. Mi sem terveztük annak idején az exel, csak hasonlóan mint ti. Bármi lehet.
De kérdező, fogd már fel, hogy ha a párodból nem tudsz egyenes választ kihúzni arra nézve, hogy ha nem akar gyereket jelenleg, akkor miért nem akar védekezni, akkor mégis mi mit tudhatunk róla?
Továbbra is azt mondom, a védekezés és a gyerekvállalás is olyasmi, ami kettő emberen múlik. Tehát ha még nem akartok gyereket KÖZÖSEN, akkor védekezni kell KÖZÖSEN.
kényelmesebb neki, ha meg becsúszik, becsúszik
de én sem értem. amúgy simán lehet hogy ha nem húzza ki és terhes leszel akkor meg otthagy, mert nem akarja.
ez lutri, és nulla felelősségre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!