Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet összefüggés az óvszerhasználat következetes kerülése és a gyerekvállalás vágya között?
Ha egy férfi következetesen nem hajlandó gumit húzni, csak a szokásos "időben kiveszem" stratégiát alkalmazza védekezés címén, akkor vajon ez lehet összefüggésben a családalapítási terveivel? Vagy ennek semmi köze ehhez, és 100%-ig csak tisztán és nyersen a kényelemről és az élvezetről szól?
Tegyük fel, hogy az adott férfi szeretne babát és családot, csak ilyen-olyan anyagi megfontolásokból még odázná a kérdést.
Általánosságban írtam ki, mert persze, a körülmények sok mindent befolyásolhatnak a megítélésében, de én kifejezetten erre a szegmensre vagyok kíváncsi. Aki gumi nélkül szexel, az jelezhet egy tudatalatti (vagy feletti, csak ki nem mondott) vágyat az azonnali babavállalásra? Amolyan "ha _véletlenül_ becsúszik, akkor jó, ha nem, akkor is" alapon?
Szerintem nincs. Ha állandóan ezzel a "majd kihúzom időben" dumával jön, akkor ne abban reménykedj, hogy tulajdonképpen már gyermekei anyját látja benned, hanem hogy tényleg nem esel teherbe tőle...
Amúgy fel nem foghatom, hogy legalább akkor már miért nem használtok hozzá valami hüvelyi spermicidet.
"1: mert én meg szeretnék babát :D"
Oké, de akkor épeszű ember leül a párja elé és elmondja neki. És megbeszélik, hogy akkor mikor lehet róla szó, és addig védekeznek. Akkor meg nem védekeznek, amikor akarnak.
Nem, az ilyen pasi nem akar se gyereket, se családot, ráadásul felelőtlen, önző és ostoba is.
Azt hiszi, hogy neki nincs előváladéka, mert hogy ő "ügyes" és tud vigyázni.
Aztán ha kiderül, hogy tévedett, te meg bekapod a legyet, akkor határozottan kijelenti, hogy az biztos nem tőle van, és hogy vagy elveteted, vagy mehetsz a fenébe, de neki gyerek semmi esetre sem kell.
Aztán ha megtartod, ő akkor is "ügyes lesz", és megoldja, hogy innentől feketén dolgozik, te meg sose fogsz tudni behajtani rajta egy fillér gyerektartást sem.
Hidd el, hogy ha egy férfi akar gyereket, akkor tesz érte, hogy legyen, és rendesen tele fog pakolni, nem veszi ki előtte!
Az már inkább jellemző, hogy sok buta liba azzal áltatja magát, hogy akar, csak nem meri kimondani, de ha beállít a pasihoz a jó hírrel, hogy teherbe esett, akkor egy csapásra megvilágosodik, és boldogan keblére öleli gyermeke anyját.
Aztán ők sírnak a legjobban, hogy hogy mondhat olyat a pasijuk, hogy vetesse el a gyereket, neki nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!