Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Belemennétek egy szűz férfival egy olyan kapcsolatba, ahol a férfi nyíltan vállalja, hogy az egyetlen célja az életben a szaporodás?
Egy szűz férfi párkapcsolatba akarna lépni veletek, de nyíltan vállalná, hogy neki nagyon üres az élete család nélkül, és az a legfőbb célja az életben, hogy megtermékenyítsen téged, megszüld a gyereket és aztán együtt felneveljétek.
Egyéb célja nincs az életben, csak annyi pénzt keresni, hogy ehhez anyagi hátteret teremtsen.
A szexről annyi lenne a vélemény, hogy elég neki, ha életben egyetlen egyszer szexel, de abból terhesség legyen.
Mi a véleményetek egy ilyen férfiról? Párkapcsolatba lépnétek vele, ha amúgy személyiségre, kinézetre szimpatikus lenne, de ezt így nyíltan elétek tárná?
A párkapcsolatban az is fontos, hogy az alapvető célok, értékrendek megegyezzenek. És bár én is szeretnék családot, az nagyon taszítana, ha valakinek ez az egyedüli célja az életében.
A szüzesség itt mellékes. Nem lépnék kapcsolatba ilyen emberrel.
Mi lesz vele, ha a gyerekei már felnőttek és kirepülnek a fészekből? Átlag esetben ez még nyugdíj előtt van. Akkor mégis, mit csinál, felköti magát? Vagy talál egy fiatal kis zsenge puncit, aki szül neki egy újabb adagot? Ne már...
Nem, semmi esetre sem. Ez így elég betegesnek tűnik számomra. Nem írsz arról, hogy fontos a férfi számára a párkapcsolat, boldogság, közös élet, élmények, hogy szépen lassan akarja felépíteni a kapcsolatot (a nő megismerése, randizgatások, romantika, közös élmények, összeköltözés, közös nyaralás, gyerekvállalás, stb..). Számomra fura, ha egy felnőtt ember úgy akar gyereket és családot, hogy közben nem vágyik a fentebb felsorolt dolgokra.
Ami pedig szintén kizáró tényező, az a szexről alkotott felfogás...Hogy ennyire hideg és közömbös. KIZÁRT hogy így menne számomra. Én 5 éve vagyok az élettársammal, ő az első és egyetlen az életemben, és nem tudnám elképzelni az életemet szeretkezés nélkül. Belebetegednék, ha nem eshetnénk egymásnak, ha nem érezhetném, hogy imádja minden porcikámat és oda van minden testrészemért. Az egyik legfantasztikusabb érzés testileg örömöket okozni egymásnak, egy ilyen általad leírt aszexuális férfitól kirázna a hideg, nem menne.
Nem, nem lépnék vele párkapcsolatba.
24/N
Azzal a résszel nincs baj, hogy szűz, de én nem akarok szaporodni, nem akarok élő inkubátor lenni, ha akarnék is, lennének más céljaim is azon kívül, és egyáltalán nem lenne vonzó egy ilyen személy. Szerinted nem lenne önzőség elvárni, hogy valaki elviseljen egész életében egy ilyen céltalan, unalmas embert?
Amúgy el kell hogy keserítselek, ilyen gázos gondolkodással nem valószínű hogy nyertes géneket örökítenél tovább, emellett a gyerekek fejlődésére sem lennél jó hatással. Legalábbis ha nekem ilyen apám lenne, elég hamar rájönnék és undorodnék tőle.
Ki van zárva!
1. NEM KELLENE olyan férfi akinek mindenáron gyerek kell, és görcsösen ez a mániája.
2. Illetve nem is tudnám megadni neki ezt.
3. Én szeretem a szexet, igénylem, tehát nem kezdenék olyannal kapcsolatot aki csak a teherbe ejtés idejére akarna ilyen jellegű érintkezést.
4. Nagyon megalázónak tartanám, hogy kvázi nem szeret, csak egy tenyészállatot lát bennem aki kihordaná a gyerekét.
Szóval határozottan nem.
Persze, szedném a bogyót, és amíg jól érem magam vele, miért ne.
Ha már terhes ez a bromsága, akkor meg lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!