Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkim sincs, mit tegyek?
A családalapítási terveid bázisa, hogy a testvéred nehogy megörökölje a te hagyatékodat? :D
Könnyfacsaróan szép indíttatás. Minden nő ilyen férfiakra vágyik. :)
Kapsz azért majd pár privátot gold diggerektől
Sokkal egyszerűbb, ha készítesz egy végrendelet, és arra hagyod a vagyonod, akire akarod (más rokon, barát, ismerős, alapítvány stb.)
Mert az "én sem adom már fel a nyugalmam" rész arra enged következtetni, hogy nem akarsz te családot, és így kiszúrás lenne a nővel is, a gyerekkel is (még ha a nővel meg is lenne beszélve ez az elég fura felállás, a gyerekkel szemben is kiszúrás lenne, mert esélye sem lenne egy teljes családban felnőni)
Hát ez így nagyon siralmasan hangzik. Nem tudom, hogy csak szórakozol-e, és magukat égető, privátban ajánlkozó nőkön akarsz nevetni, vagy tényleg így gondolod, ahogy leírtad, de vegyük igaznak ez utóbbit.
Barátnőt, szerelmet keress, ne béranyát, és úgy vállaljatok gyereket, közösen, szeretetben, mert egy azon agonizáló férfi, hogy ki örököl utána, egy normális értékrendű nőnek sem kell, bármennyi pénzed is van.
Egy pénre nyomuló csajt akarsz a gyereked anyjának? Milyen értékrendet ad át az ilyen anya a gyerekének?
Hány éves vagy, hogy már az öröklésen jár az agyad?
Lehet 60 körül vagy, na akkor már tényleg gond a párkeresés.
Néhány napja én írtam ki kérdést anyagi problémáimról, nő vagyok.
Én is kaptam privátot, hogy bizonyos szolgáltatásokért cserébe egy férfi hajlandó lenne támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!