Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogosan érzem azt, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem azt, hogy nem fele fele arányban kellene fizetnünk? N/23

Figyelt kérdés
Mi most akarunk összeköltözni 2 hét múlva, már találtunk albérletet. A páromnak már van sok bútora ő 33 éves és 150 ezret keres. Én 23 vagyok és csak 80 ezret keresek, csak annyi cuccom van amim a szobámban van. Ő visz minden bútort. Mégis én rosszul érzem magam e miatt, hogy elvárja, hogy fele annyit keresek mint ő és akkor ugyanannyit fizessek majd mindenbe. Nem tudom, hogy felhozzam e ezt neki, nem akarok összeveszést, de igazságtalannak érzem.

2016. dec. 28. 09:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
10%

Én akkor inkább forintozok. Vagy egyedül meghalok. De olyan nincs, hogy nekem plusz kedvesnek kell lennem meg plusz szorgalmasnak, mert valaki nem értékeli az én munkámat annyira, mint az övét. Nem mennék bele ilyen megalázó helyzetbe.

Férfiak sem mennének bele, csak ők keresnek többet.

2016. dec. 28. 12:51
 22/35 anonim ***** válasza:
a boltba se menj le ott itt az a szemét eladó csak a pénzedet értékeli nem a munkádat :D
2016. dec. 28. 12:55
 23/35 anonim ***** válasza:
44%
De a bolti eladó nem a férjem.
2016. dec. 28. 13:00
 24/35 anonim ***** válasza:
60%

Sebaj, Kormi ès Cirmos nem fognak fillèresdeni...

2016. dec. 28. 13:28
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
Leírnád logikusan, hogy neked miben rontja az életed minőségét, ha én egyedül élek?
2016. dec. 28. 13:51
 26/35 anonim ***** válasza:

1.Hamarabb halsz meg. Ez lehet nem "rontja", de attól még így van. Az örök magányosok nem nagyon érik meg a nyugdíjkort. (A mostanit).

2.Beszűkült élettér, elszigetelődés. Most még nem gond, de 10-15 év múlva te leszel a régies banya/trotty (fiatal éveid ellenére is banya/trotty) aki mindenkit halálra untat a 2000-es évekbeli történeteivel.

3.Öregebbnek fognak tartani mint amennyi vagy.

4.Egyedül harcolsz majd az egész világ ellen, soha senkinek nem lesz egy őszinte jó szava hozzád. Ez hosszabb távon őrjítő, szenvedélybetegségek melegágya.

5.Anyád b***ogat majd, hogy "mé' nincsenek onokák?!"

Van még pár, de egyelőre ennyi egyszerre.

2016. dec. 28. 13:57
 27/35 anonim ***** válasza:

Egy párkapcsolatban ez elég bizarr, ha valaki random emberrel költöznél össze, hogy kevesebb legye a kiadás, akkor tök jogos volna.

Mi lesz a bevásárlással, a fogamzásgátló, vagy óvszer árával, a szex az bónusz?

2016. dec. 28. 14:11
 28/35 anonim ***** válasza:
53%

Ezt kérdeztem:

"miben rontja az életed minőségét, ha én egyedül élek?"

A TE életed minőségét miben rontja, ha ÉN egyedül élek? Te, 42%-os válaszoló miben szenvedsz hiányt, ha én egyedül élek?

De azért:

1. Előbb halok... bármikor meghalhatok. Ez elkerülhetetlen. De inkább rövid élet a saját módomon, minthogy valaki számon kérje rajtam, hogy az a 30000 ft, amiben eltérünk, hogy lett aznap ledolgozva.

2. Azért, mert valakinek nincs párkapcsolata, nem jelenti azt, hogy nem érdeklik a világ dolgai. Vagy ezt hogy gondoltad?

3. Rendszeresen "igazoltatnak" lottózóban, múlt héten a fülemet nem akarták kilyukasztani, míg meg nem mutattam, hogy 29 vagyok, nem 18 alatti.

(Mellesleg a logika innen hol van? Miért nézne ki öregebbnek, aki egyedül él? A kollagén gyorsabb mértékben roncsolódik, vagy... ?)

4. Barátai lehetnek attól még az embernek. Vagy ha a férjed, feleséged "kihal" mellőled, akkor ugyanitt vagy, nem?

5. "Anyám" 3 hónapja halt meg, de soha nem akartam gyereket, és mindig azt mondta, ha ő akarna babázni, szülne magának.

2016. dec. 28. 15:01
 29/35 anonim ***** válasza:

Értem hogy mit szeretnél!!

Bár én soha nem hagytam hogy egy lány fizessen, bármi legyen is az amíg együtt vagyunk.

Külön kasszán vagytok, ha szeret és kedvel lehet vele beszélni.

Ha én ebben s kapcsolatban volnék, és beszélnél velem meg tudnánk egyezni, szerintem.

Kompromiszum az egész!! :) írj privin kiváncsi vagyok mi lesz, szurkolok.

2016. dec. 29. 10:31
 30/35 anonim ***** válasza:

Mint 12-es, én is az idősebb korosztályt képviselem, és nekem is nagyon idegen ez a fajta felfogás. Az együttélésnek véd- és dacszövetségként kellene működnie. Ketten a világ ellen! Hisz nem a sarki fűszeressel kötöm össze a sorsomat, hanem azzal az emberrel, akit talán még magamnál is jobban szeretek.

" Akarod-e az itt jelen lévő ... -t, ... szeretni, tisztelni fogod, kitartasz mellette jóban, rosszban, betegségben, egészségben ..."

Ismerős ez a szöveg?

2016. dec. 29. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!