Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt közösen kellene fizetnünk?
Közösen kéne fizetni a nászajándékot. Az hogy te mennyiért vettél ruhát, ebben az esetben mellékes.
Vagy úgygondoltad, hogy te magadat adod ajándékba a szép ruhádban? :D
Miért kell 25ért ruha és cipő???
Igen, illik felezni.
Jaaa, hogy 23.000-ret nem sajnálsz ruhára meg cipőre, amit jó esetben csak az esküvőre fogsz felvenni, de nászajándékra meg igen?
Hát nem is mondok semmit... :)
Igen, felezni kéne!
Elvből nem adok esküvőre pénzt. Ha a tesómnak adnék, azt ÉN adom. Pláne úgy, hogy nem a szokásos 10-20e belépőt fizeti.
Szerintem akkor kéne állnod a felét, ha előre megbeszéltétek volna. Mert így...
"Szívem, adok egy milliót a Bélának, amiből félmillát te fizetsz."
Szerintem meg ez megbeszélés kérdése. Nem értem, hogy sok párkapcsolatban miért nem tudnak alapvető dolgokat megbeszélni a párok? Ha már komoly a kapcsolat, együtt vagytok jó ideje, nyilván tisztában vagytok egymás anyagi helyzetével.
Nekünk is volt egy ilyen eset, megkérdeztem páromat, mennyit adjak, mondta, amennyit gondolok. Én adtam amennyit tudtam (tudja, hogy nincs nagy fizetésem, + én is vettem ruhát, cipőt, mondjuk nem 23 000-ért), és ő is hozzá tett, amennyit gondolt. Ennyire egyszerű.
Egyébként szerintem ezeket nem így kéne felfogni, hogy mennyit KELL adni pl egy esküvőre, vagy akármilyen más eseményre, hanem ki amennyit tud. Aki pl 70 ezres minimálbérért dolgozik, nyilván nem fog 20-at odaadni, aki viszont el van eresztve anyagilag, annak nem okozhat gondot egy nagyobb összeg sem.
Illik felesbe.Az egeszet ott rontottad el h ennyit szantal a ruhazkodasra.
Elotte kellett volna tisztaznotok es akkor talan nem koltesz ennyit alkalmi ruhara,cipore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!