Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ezt közösen kellene fizetnünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt közösen kellene fizetnünk?

Figyelt kérdés
A párommal ( 2 éve vagyunk együtt, külön kasszán) meghívtak minket a baráyja esküvőjére. én még csak 1x találkoztam velük. Vettem ruhát, cipőt úgy 23.000ftért. Nászajándékba 50.000ftot akar adni. Annak adjam oda a felét? Nekem így már elég sokba van ez az esküvő. :(
2016. júl. 13. 14:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
42%
Hm, kíváncsi lennék, akik sokallják ezt a pénzt ruhára + cipőre, azok mégis milyen árakat látnak és hol vásárolnak alkalmi ruhát és cipőt maguknak. Varratni még drágább. 2002/2003-as tanévben érettségiztem, akkor a 3 részes egységesre készíttetett varratott ballagó kosztümünk (szoknya, nadrág, blézer) volt 16000Ft, azóta még jobban felszaladtak az árak.
2016. júl. 13. 15:39
 12/24 anonim ***** válasza:
39%
Most csak mondok egy példát, 8-ért simán van ruha, 6-ért cipő. Az is csak 14, és nem 23. De akár akcióban még olcsóbban is lehet kifogni ruhát...
2016. júl. 13. 15:53
 13/24 Noren1989 ***** válasza:
80%

Hogy álltok anyagilag? Előre mit beszéltetek meg? Másfelől te azt mondod, hogy "Nászajándékba 50.000ftot akar adni."

Ő akar, nem te. Te jó leszel az esküvőn tereptárgynak, barátod majd kifizeti az 50k-t.

26/F

2016. júl. 13. 15:55
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Igen, amikor látom, hogy 6ezerért milyen jó cipők vannak, én csak nézek vágyakozva, hogy miért nem nőtt még 1-2 számot a lábam, mert az én méretemben alkalomra is felvehető felnőtt női cipők 10ezer fölött kezdődnek, már ha nem mondják azt a boltban, hogy nincs ilyen méretük... A szélsőséges méretet meg kell fizetni...
2016. júl. 13. 15:57
 15/24 anonim ***** válasza:
57%
Jó, ez a te eseted, de attól még van cipő olcsóbban is :)
2016. júl. 13. 15:59
 16/24 anonim ***** válasza:
5%

Csak kérdés, milyen méretben... :-) És lehet, hogy a kérdező is ilyen faramuci helyzetben van, mint én, ezt nem tudhatjuk.

Nekem most fekete cipő kell, amit alkalomra szoknyához is felvehetek, és nem csicsás, meg nincs teleaggatva masnikkal meg virágokkal, szerinted hány helyen találtam, és mennyiért?...

2016. júl. 13. 16:01
 17/24 anonim ***** válasza:
81%

Kedves Kérdező!

Szóval a párod eldöntötte egyedül, hogy 50e ft-t akar adni ajándékba. Nyilván tesó, megértem, én is annyit adtam az enyémnek.

Lehet, hogy a párod nem is várja, h beszállj ebbe az összegbe, ezt nem tudom.

Szerintem kérdezd meg tőle csak úgy spontán, minden rágörcsölés nélkül, hogy ő mit gondolt, te mennyit adj bele.

Ha esetleg azt mondja, h a felét, s te sokallod v nem tudod odaadni, akkor meg normálisan megmondod neki, h ennyire gondoltál, vagy ennyit tudsz adni.

nem hinném, h ebből bmi probléma is lenne.

nem rétem sok kommentelő mit van úgy oda, h a nőnek mindig mindennek ki kell fizetni a felét, s ha a kérdező sokall vmit, akkor egyből ő a hibás...

2016. júl. 13. 16:38
 18/24 anonim ***** válasza:
76%
Nőként sem várnám el, hogy a párom a húgomat pénzelje. Én adok, amennyit adok, nem kell a felét állnia. Ha egyedülálló lennék is megkapná a pénzt.
2016. júl. 13. 16:47
 19/24 A kérdező kommentje:
Sajnos az alkalmi ruha nem 2 fillér, de nem is ez a probléma hanem a nászajándék összege
2016. júl. 13. 18:22
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

Közben látom, hogy barát. Bátynak olvastam.

Így meg pláne nem. Egyszer találkoztál vele... nem. Akkor maradnék otthon, de 25ezret nem adok egy egyszer látott embernek. És senkitől nem is várnám el.

2016. júl. 13. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!