Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt közösen kellene fizetnünk?
Hogy álltok anyagilag? Előre mit beszéltetek meg? Másfelől te azt mondod, hogy "Nászajándékba 50.000ftot akar adni."
Ő akar, nem te. Te jó leszel az esküvőn tereptárgynak, barátod majd kifizeti az 50k-t.
26/F
Csak kérdés, milyen méretben... :-) És lehet, hogy a kérdező is ilyen faramuci helyzetben van, mint én, ezt nem tudhatjuk.
Nekem most fekete cipő kell, amit alkalomra szoknyához is felvehetek, és nem csicsás, meg nincs teleaggatva masnikkal meg virágokkal, szerinted hány helyen találtam, és mennyiért?...
Kedves Kérdező!
Szóval a párod eldöntötte egyedül, hogy 50e ft-t akar adni ajándékba. Nyilván tesó, megértem, én is annyit adtam az enyémnek.
Lehet, hogy a párod nem is várja, h beszállj ebbe az összegbe, ezt nem tudom.
Szerintem kérdezd meg tőle csak úgy spontán, minden rágörcsölés nélkül, hogy ő mit gondolt, te mennyit adj bele.
Ha esetleg azt mondja, h a felét, s te sokallod v nem tudod odaadni, akkor meg normálisan megmondod neki, h ennyire gondoltál, vagy ennyit tudsz adni.
nem hinném, h ebből bmi probléma is lenne.
nem rétem sok kommentelő mit van úgy oda, h a nőnek mindig mindennek ki kell fizetni a felét, s ha a kérdező sokall vmit, akkor egyből ő a hibás...
Közben látom, hogy barát. Bátynak olvastam.
Így meg pláne nem. Egyszer találkoztál vele... nem. Akkor maradnék otthon, de 25ezret nem adok egy egyszer látott embernek. És senkitől nem is várnám el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!