Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A ti esetetekben százalékosan milyen arányban számít, hogy a lánynak milyen az arca és a teste? Vagyis kb. milyen arányban melyik a fontosabb?
Én úgy vagyok vele, hogy nálam ez az arány körülbelül 20%-80% a test javára. Nekem az évek folyamán az az észrevételem, hogy ha egy lánynak jó teste van, akkor már egyáltalán nem szükséges hozzá szép arc is, hogy teljesen meg tudjon babonázni a női vonzerejével. Elég csak annyi, hogy éppen ne legyen szélsőségesen ocsmány arcú (ha csak egy fokkal szebb egy "ördöglánynál", az abban az esetben már nyerő lehet nálam).
Viszont az az érzésem, hogy a férfiak között ezzel a jellemmel kisebbségben vagyok.
Az esze azért számít valamit, vagy azt külön kategorizálod?
Mindenkinek, pasinak, csajnak, előbb persze a külsőségeken akad meg a szeme, de azért a női vonzerőhöz szerintem hozzájárul egy intelligens kisugárzás is.
2-es:
Természetesen az értelmi színvonala sem mellékes, de pusztán a külső alapján nem lehet egyértelműen behatárolni, hogy valaki milyen intelligens. Vannak olyan lányok, akik első pillantásra úgy néznek ki, hogy legfeljebb utcalánynak volnának jók, aztán kiderül, hogy valamelyik egyetem végzős hallgatói.
Ezért csak a külsőre kérdeztem rá.
Ugyan úgy, ahogy nálad. Ha a teste megfog, onnantól lehet akár milyen ,,ronda". Bár úgy nézem, manapság kifejezetten ronda lány 1000ből 1. Tehát jó az arány. Igen, azért az esze nem számít? :)
Én már láttam olyan lányt, hogy az arca, nagyon nem volt szép, viszont olyan teste volt, mintha formába öntötték volna. A feneke...mintha körzővel rajzolták volna. Ott kész voltam! :D
Ezen mi a meglepő... ha az arc számítana, nem tudnám levakarni a pasikat. De mindegyik felszínes.
Ezért csalnak. Nem marad sokáig feszes a popsika. Akkor új kell.
" ha az arc számítana, nem tudnám levakarni a pasikat. De mindegyik felszínes."
Az arc ezek szerint nem a külső része...? Azt a belsőd faragná...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!