Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! A ti esetetekben százalé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A ti esetetekben százalékosan milyen arányban számít, hogy a lánynak milyen az arca és a teste? Vagyis kb. milyen arányban melyik a fontosabb?

Figyelt kérdés

Én úgy vagyok vele, hogy nálam ez az arány körülbelül 20%-80% a test javára. Nekem az évek folyamán az az észrevételem, hogy ha egy lánynak jó teste van, akkor már egyáltalán nem szükséges hozzá szép arc is, hogy teljesen meg tudjon babonázni a női vonzerejével. Elég csak annyi, hogy éppen ne legyen szélsőségesen ocsmány arcú (ha csak egy fokkal szebb egy "ördöglánynál", az abban az esetben már nyerő lehet nálam).

Viszont az az érzésem, hogy a férfiak között ezzel a jellemmel kisebbségben vagyok.

2016. nov. 27. 12:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Én is úgy vagyok ezzel. Ha jó a teste, megbabonáz. Persze, a pittbul fejű nőket kerülöm. Az arc nálam se annyira fontos, mert tudom, hogy nekem olyan is bejön, aki más férfinek nem biztos. Legalább kisebb az esélye a hölgy félrelépésének.
2016. nov. 27. 12:08
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Az esze azért számít valamit, vagy azt külön kategorizálod?

Mindenkinek, pasinak, csajnak, előbb persze a külsőségeken akad meg a szeme, de azért a női vonzerőhöz szerintem hozzájárul egy intelligens kisugárzás is.

2016. nov. 27. 12:10
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Arc a fontos
2016. nov. 27. 12:11
 4/11 A kérdező kommentje:

2-es:

Természetesen az értelmi színvonala sem mellékes, de pusztán a külső alapján nem lehet egyértelműen behatárolni, hogy valaki milyen intelligens. Vannak olyan lányok, akik első pillantásra úgy néznek ki, hogy legfeljebb utcalánynak volnának jók, aztán kiderül, hogy valamelyik egyetem végzős hallgatói.

Ezért csak a külsőre kérdeztem rá.

2016. nov. 27. 12:16
 5/11 anonim ***** válasza:
5%

Ugyan úgy, ahogy nálad. Ha a teste megfog, onnantól lehet akár milyen ,,ronda". Bár úgy nézem, manapság kifejezetten ronda lány 1000ből 1. Tehát jó az arány. Igen, azért az esze nem számít? :)

Én már láttam olyan lányt, hogy az arca, nagyon nem volt szép, viszont olyan teste volt, mintha formába öntötték volna. A feneke...mintha körzővel rajzolták volna. Ott kész voltam! :D

2016. nov. 27. 12:17
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

Ezen mi a meglepő... ha az arc számítana, nem tudnám levakarni a pasikat. De mindegyik felszínes.

Ezért csalnak. Nem marad sokáig feszes a popsika. Akkor új kell.

2016. nov. 27. 12:24
 7/11 anonim ***** válasza:
44%

" ha az arc számítana, nem tudnám levakarni a pasikat. De mindegyik felszínes."

Az arc ezek szerint nem a külső része...? Azt a belsőd faragná...?

2016. nov. 27. 12:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Nyilvan az osszkep a fontos,de nalam arc sokat szamit hisz ha pl beszelgetunk stb akkor az arcat nezem jobbara es nem a fenekehez,mellehez beszelek.Nekem fontos a szeme az orra,szaja es haja.Nem tudnek egy olyannal lenni aki csak nyaktol lefele ok.Volt mar tapasztalatom olyannal akinek feje csunyacska volt.Sokat sminkelte is magat meg elfogadhato lett nemileg,a teste viszont tenyleg bomba volt.Nagyon nyomult ram anno es en kis tapasztalatlan ossze is jottem vele.Bar voltak akik tettek rossz megjegyzest es vhol foleg elejen frusztralt is de aztan kicsit megszepult szamomra.Az mar megint mas,hogy kesobb elobujt a kiahatatlan termeszete es nem is sajnaltam igy mar annyira hogy vege lett.Mert amugy nagyon nagyra tartotta magat kulsoleg is,nem kicsit el volt szalva.A fejerol meg ugy vonta el a figyelmet hogy alt. dogos cucvokba jart es a labara,fenekere terelte a figyelmet. Na mindegy vegul is kesobb mar nem eroltettem en se magambele olyan kapcsba ahol volt nemi kifogasolni valo.Inkabb vartam tobb idot es olyat kerestem aki kulsoleg is megfog.Nem azt mondom,hogy 10/10nek kellett lennie,de azert majdnem :)
2016. nov. 27. 12:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Az arca fontosabb, mert amikor szexelünk azt látom.
2016. nov. 27. 14:55
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
60% test, 40% arc. :)
2016. nov. 27. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!