Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! A ti esetetekben százalé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A ti esetetekben százalékosan milyen arányban számít, hogy a lánynak milyen az arca és a teste? Vagyis kb. milyen arányban melyik a fontosabb?

Figyelt kérdés

Én úgy vagyok vele, hogy nálam ez az arány körülbelül 20%-80% a test javára. Nekem az évek folyamán az az észrevételem, hogy ha egy lánynak jó teste van, akkor már egyáltalán nem szükséges hozzá szép arc is, hogy teljesen meg tudjon babonázni a női vonzerejével. Elég csak annyi, hogy éppen ne legyen szélsőségesen ocsmány arcú (ha csak egy fokkal szebb egy "ördöglánynál", az abban az esetben már nyerő lehet nálam).

Viszont az az érzésem, hogy a férfiak között ezzel a jellemmel kisebbségben vagyok.

2016. nov. 27. 12:02
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Összkép a lényeg.
2016. nov. 27. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!