Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus lánykérésre ötletek? Hölgyek a ti esetetekben hogyan történt a lánykérés? Minek, milyen kölmények között lezajló lánykérésnek örülnétek a legjobban?
Én annak örülnék, ha a születésnapomon kérnék meg a kezemet valami olyasmi szöveggel: úgy döntöttem, hogy szembeállok a hagyománnyal és a születésnapodon saját magamat fogom megajándékozni: hozzám jönnél?
Mindenféle vicc nélkül, én tényleg így képzeltem el,
Én elég sokat gondolkodtam a dolgon :)
Az ideálisak azok valami olyanok lennének, hogy túrázás közben egy gyönyörű hegy/dombtetőn, történjen a dolog, csak őszintén és egyszerűen, semmi nyáladzás. Vagy hőlégballonban. Vagy egy gyönyörű nyári estén, amikor kint fekszünk mondjuk a Kékestetőn egy takarón, mellettünk finom bor, bámuljuk a csillagokat, és akkor.
Na, az én szememben ilyenek azok a dolgok, amik ideálisak lennének. Persze, ha életem párja, valaki, akit nagyon szeretek kér meg, akkor tökmindegy a körítés (csak ne nyilvánosság előtt legyen, nem akarok semmiféle közönséget), a lényeg, hogy megkért, és ez már egy olyan boldogságot ad a dologhoz, hogy ha munka után a konyhában kér meg, akkor is örömmel mennék hozzá (mint ez történt a társaságunk egy tagjával).
Itthon, átverés/vicc nélkül, őszintén.
Ne csináljon olyat, ami eltérő attól, aki ő. (Pl. egy barátnőm onnan tudta, hogy készülődik valami, hogy főzött a párja, aki amúgy be se lépett a konyhába. Engem ez nem lepne meg, mert az én párom rendszeresem főz.)
E téren mindenki más. Én nem vágyom se romantikus letérdelésre, se "átverésre", hanem csak annyira, hogy beszéljük meg, hogy összeházasodunk. Az eljegyzés számomra egy döntés, nem egy cukormázba csomagolt parádé vagy kabaréjelenet.
De más meg rózsaszirmokra, kövesgyűrűre, hőlégballonozásra vágyik. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!