Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan képzeli ezt a párom?
25 éves vagyok, a párom 34. Elvált, van egy 4 éves kisfia.
Minden hétvégén felbosszant, és összeveszünk, hogy jöjjön e a gyerek vagy ne. Én nem nagyon szeretném, mert nem nagyon csípem a gyerekeket. És a kissrác meg nem kedvel. Szóval nonstop ezen megy a vita. Úgy viselkedik az ex feleségével, miha puszi barátok lennének. Hozza ide a kissrácot, a párom meg simán behívja az exfeleségét egy teára. Igaz hogy az ő háza, de álljon már meg a menet.
Aztán meg előttem simán megöleli. A nővel is összevesztem már, mondtam neki, hogy hagyjon minket békén erre annyit mondott, hogy nem áll le velem veszekedni. Miért nem??? Fél tőlem? Beszéljük meg és kész. Df ő nem képes rà. A párom meg néha úgy beszél róla mintha ő lett volna a nagy szerelme.
Nem fogom elfogani, ha miatta fog dobni engem. Mit tegyek?
Bocs, mit értsek meg ezen? Egy hisztis punci vagy, semmi több.
Egyébként miért is mentél bele a kapcsolatba? TUDTAD, hogy van EX, van GYEREK. Ha ez téged zavar, nem kell összejönni ilyen pasival.
Egyébként nagyon becsülöm a párodat, hogy kiáll a gyerekéért, apám kvázi elhagyott az új nője kedvéért - aki ugyanilyen nyomorék, mint te.
Kamu kérdés.
De ha mégsem, akkor ugyanazt javaslom, amit a többiek is: keress teljesen független pasit.
Távoli ismerősömnek sorra mentek tönkre a kapcsolatai az ugyanilyen hisztijei miatt, pedig már 50+, szóval a hülyeség nem korfüggő. Mindig cirkuszolt, hogy a pasik miért a gyerekükkel akarják tölteni a hétvégét, nem vele. Azt nem tudom, eszükbe jutott-e, hogy együtt is lehetne időnként.
Szóval te (és a hozzád hasonlók) keresgéljetek a gyerektelenek között, mindenki jobban jár. Vagy az olyanok között, akiket nem érdekelnek a gyerekeik, sajnos ilyenek is vannak bőven.
Miért mi csesszük meg?
Mert nem látod be hogy egy beképzelt buta kislány vagy?
Néha nem ártana ha magadba néznél, és önértékelést tartanál. Elhiszem hogy kínos neked az igazság, de ezt be kell látnod és be kellene ismerned. Ha önző, öntelt, egoista maradsz, nehéz lesz az életed a párkapcsolatokat illetően.
Nincs benned tolerancia, empátia. Akkor mit akarsz így elérni? Jót nem fogsz, az biztos. Elég rossz neveltetésben lehetett részed, mert nagyon elkapattak.
Hát cseszd meg te, nem is kicsit!
Szánalmas vagy. Azt hitted majd körbeugrálunk és kinyaljuk a hátsódat? Hát nem, elhiszem, hogy fáj az igazság és rosszul érint, ha nem azt hallod, amit hallani akarsz, de ez van, dolgozd fel.
Annyi az egész, hogy egy hisztis p*icsa vagy, aki nem mellesleg rém buta is. Ezen nincs mit szépíteni. 25 évesen hogy lehet valakinek annyi esze, mint egy zsák szárított lepkének.. Érdekes.
Remélem ezt te se gondoltad komolyan, hogy majd a gyerek nem megy az ÉDESAPJÁHOZ , mert te nem csíped és ő se téged. Ha azt képzelted, hogy lepasszolja a gyereket miattad akkor tévedtél.
TE választottad ezt a férfit. Kellett neked gyerekes pasival kezdeni. Mit hittél? Nem is értem...
A volt felesége meg úgy gondolja , hogy okos enged. Szánalmas a hisztid. Választhattál volna olyan pasit akinek nincs gyereke, ha annyira zavar téged. Nem az ex felesége miatt fog dobni téged, hanem azért mert egy hülye liba vagy aki nem képes felnőtt emberként gondolkodni.
A nőt meg miért ne hívhatná be? Azt most hagyjuk, hogy az ő háza. A gyereke anyjáról van szó. Csak mert elváltak, nem kell paraszt módon viselkedniük. Jó is, hogy civilizáltak tudnak lenni.
A pasidnak tetszik vagy sem, előtted is volt élete, van egy kisfia, és nem fogja eldobni csak mert van egy lyuk aki azt akarja... Ha választania kell, akkor nem fog gondolkodni. Jobban is tenné ha kidobna téged a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!