Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom más nőket nézeget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom más nőket nézeget facebookon. Nem gáz?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ti mit tennétek, ha a barátotok más nőket nézne folyamatosan facebook.on? Minden képet likeol, szíveket ír a képek alá. Persze gyönyörű nőkről van szó, szép arc, tökéletes alak. 9 hetes terhes vagyok. Mostanában egyre több a vitánk. Amíg nemvoltam itthon ő egy budapesti nővel beszélgetett telefonon amit nem tagad sőt azt sem tagadja, hogy üzenetet ír facebookon majd kitörli őket, hogy ne lássam. Félek, hogy egyedül maradok nem tudom anyagilag, hogy bírnám egyedül. Hiszen egy kisbaba nagyon sokba kerül. Teljesen tanácstalan vagyok. A pénzért maradjak vele és tegyem tönkre magam és a kicsit? Idegileg már nem nagyon bírom.
2016. márc. 29. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
7%
Ezt mármegszívtad. Miért is választottad ezt a figurát? Csak nem mert menő meg gyurma meg minden? Hát ez "wa wa wa waaaaa"
2016. márc. 29. 21:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nagyon rendes vagy :)
2016. márc. 29. 21:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Mit mondott, miért csinálja ezt?
2016. márc. 29. 21:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Igazából ha felhozom a témát elkezd kiabálni velem. Azt mondta, hogy azért mert megnézi, likeolja azzal még nemcsalt meg, nem dugta meg őket.
2016. márc. 29. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Kiabál veled? Szinte biztos, hogy pont így akarja elkerülni, hogy erről kérdezgesd.

Hány éves a párod? Nekem úgy tűnik, hogy nem érett meg az apaságra, mert úgy viselkedik mint egy suhanc kis tizenéves...

2016. márc. 29. 21:19
 6/10 A kérdező kommentje:
22 évesek vagyunk
2016. márc. 29. 21:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Ó akkor még bőven az...

Mennyire volt határozott a gyerekvállalás kérdésében?

Várja a babát?

Milyen gyakran szoktatok szexelni?

Valami nagyon nem stimmel a pároddal...

2016. márc. 29. 21:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen azt mondja, hogy szeretné a babát. Simogatja a hasam, puszilgatja. Azt mondta a nővére, hogy ő nem hiszi, hogy az öccse képes lenne a gyerek nevelésre, hiszen mindig más nőkkel volt. Ezután megemlítettem neki, hogy vetessük el azt mondta, hogy örökre megharagudna rám ha megtenném.
2016. márc. 29. 21:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy ez csak valami fedősztori akar lenni a részéről? Lehet úgy van vele, hogy majd te neveled...

Ha mindig ekkora csajozós volt, akkor a baba sem fogja ebben gátolni. Határokat kéne neki szabni ilyen téren, mert azt hiszi, hogy mindent lehet, te úgy sem szólsz érte.

2016. márc. 29. 21:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha már nézegeti, nem túl jó jel.Mivel nyíltan teszi, innentől rajtad áll a döntés, hogy így is vállalod a gyereket tőle avagy sem.Én a helyedben 2x is meggondolnám ezt a terhességet...2 életről van szó, a kicsiéről és a tiédről.A párod nem elég érett még az apaságra és később elég nagy esélye van, hogy lelép.Fogalma sincs mivel jár egy gyerek.

41/N

2016. márc. 30. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!