Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a párom erőlteti az össze-és elköltözést?
18 éves vagyok, a barátom 26, 10 hónapja vagyunk együtt. Idén érettségizek, és utána hozzá költözöm, ezt már megbeszéltük egy ideje. Pest közepén van egy 3 szobás lakása, teljesen rendben van, bőven elférnénk ott ketten. Pár napja viszont bekattant, és kitalálta, hogy ő költözzünk, ő nem akar itt élni már, kinőtte ezt a lakást (?). És elkezdett házakat nézni, Szentendrén, Érden, Ráckevén, meg mittudomén hol. Mondjuk engem elfelejtett megkérdezni, hogy mit gondolok erről, amikor meg elmondtam neki a véleményemet, persze besértődött.
Szebbnél szebb házakat mutatott tényleg, az egyikbe még el is rángatott megnézni, tényleg nagyon jó, meg minden, de annyira feleslegesnek tartom, és ezt nem érti meg. Jellemző rá ez az eszetlen rongyrázás, de amíg a saját dolgaival csinálja (autó, telefon, nemtudom), addig nem érdekel. De ez elvileg már a közös életünk kezdete lenne, vagy mi...
Bánt, hogy nem érti meg, amit mondok, vagyis inkább hogy nem érdekli. Elmondtam neki sok mindent, amiért nem szeretném (azontúl, hogy szerintem felesleges, engem minden a belvárosba köt, a családom, a barátaim, minden, és nem szívesen szakadnék ki ebből), és lennének még "érveim", de azokat inkább nem is mondtam, nem akartam nagyobb hisztit...
Mit csináljak? Tudom hogy felnőtt ember, de annyira önfejű, viszont én tényleg nagyon nem szeretném ezt...
#2, ezt azért így nem mondanám, de többek között ez is szerepel az érveim között. De erre meg úgyis az lenne a válasza, hogy minek vagyunk együtt, ha így gondolkodom a kapcsolatunkról?
Nem gondolkodom így, csak úgy vagyok vele, jobb félni mint megijedni, és akármennyire is szeretem, nem építenék egy új életet egy 10 hónapos kapcsolatra. Még nem...
Tetszik vagy sem,te gyerek vagy még.
Biztosan lenne olyan 26 éves pasi aki illik hozzád,de ő nem.
Ő egészen más pályán mozog és nem feltétlenül az életkora miatt.
Egyszerűen nem egyeznek az elképzeléseitek és biztos vagyok benne,hogy ez más téren is megmutatkozik majd.
"De ez elvileg már a közös életünk kezdete lenne, vagy mi."
Hát nem egészen.A közös az, amit közösen teremtek meg. Ez pedig csak az övé.
Te nem tanulni fogsz jövőre? Eltart a barátod? Elég korai ez így.
Hát nem tudom, ha hosszú távra terveztek, szerintem piszok jó dolog egy Pest közeli családi ház, ahonnan ugyanolyan könnyedén bejutsz a belvárosba, mellesleg.
Én a kezem összetenném, ha a párom ilyen meglepetéssel állna elő, azt látnám benne, hogy nem csak úgy beleugrik valamibe, hanem hosszú távra gondolkodik (lásd: egy későbbi családnak a családi ház szuper, és jobb most, mint később gyerekkel).
te ehhez még nem nőttél fel.különben is erölteti ez régen rossz,nincs szabad akaratod mellette,nem kezel egyenrangu partnerként az ilyen pasiktól menekülni kell.
később sokkal rossszabb lenne mellette,mert ráderőltetni még sok mindent amit te nem akarsz,mert befolyásolható vagy,látszik abból ahogy írsz. Már rég ki kellett volna jelentened,hogy nem akarod ezt,és menekülni,ha nem érti ezt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!