Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mennyire lenne az gond, ha a barátotok nem kezdeményez szexet? Ha Ti kezdeményezitek akkor minden flottul megy, sőt tök jó lesz, de nem erőlteti vagy kezdeményezi?
Mit is mondhatnék, a kérdésben szinte minden benne van.
Inkább bízza rátok, hogy döntsétek el mikor szeretnétek ilyesmit és azalapján lesz a "menetrend", ő nem erőlteti, nem kezdeményezi nagyon, de ha van akkor örül neki és tök jó lesz minden. Ez nem totál érdektelenség, hanem amolyan "tudom, hogy a nők máshogy élik ezt meg, erőltetni nem szabad vagy akkor felhozni amikor nem kellene vagy csak kérdéses, hogy milyen a hangulata. Döntse el ő szeretné-e aznap ott és akkor. Ha igen, hurrá. Ha nem, semmi baj, majd másnap. (vagy harmadnap). Vagy sokadnap. Ahogy a szex fajtáját is meghatározhatja a felek közt meghatrozottak közül. Mire vágyik aznap? Az lesz. Igaz annak "ára" egy hasonló viszonzás. (pl orál-orál stb. de saját mérce alapján).
Vagy kidogoz erre valami stratégiát a jó öreg "guesing game" helyett, ami egy tippmix. Szóval addig is döntsön a hölgy.
Engem zavarna ha nem kezdeményezne, arra gondolnék, hogy nem vagyok elég jó neki, nem tart szexinek és hogy nem kíván.
Persze azért nem kell átesni a ló túloldalára.
Én úgy gondolom hogy mind a két félnek kéne kezdeményezni.
N24
Na ja! De honnan lehet tudni, hogy a nő most nemcsak a békesség kedvéért vagy "na már megint nem bír magával, de essünk túl rajta" dolog miatt enged neki aznap... Egyáltalán jó-e neki? Ez annyira nem egyértelmű. Ezért nem tudom ennek mi a fene a módja?
Rákérdezés "van kedved most egy kis szexhez?" (ez így elég kínos)
Vagy ilyen elő a farkat és rárohanás? (ez még rosszabbul hangzik, kb. a kakas csinája ezt a szomszédék baromfiudvarában)
Kidolgozni valami egyértelműsítő jelzőrendszert? (Amolyan virágnyelvet vagy valami nonverbális utalást "pl kockogtatja a pohár szélét vagy ilyesmik).
Én nem tudom ez hogy működik, rosszabb, hogy elképzelni is nehéz hogyan csinálják ezt mások. Szeretném, ha akivel vagyok nem kényszerből tenné vagy mert "megint nem bír magával ez a hülye", hanem valódi vágya lenne irányomba. Ami nyílván nincs mindennap, sőt kétnaponta se (nem vagyok adonisz).
Ezért... áh...
"Ezután bejön a pasim"
Barátom, párom, szerelmem...pasim? Cigány vagy, mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!