Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek! Mennyire lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mennyire lenne az gond, ha a barátotok nem kezdeményez szexet? Ha Ti kezdeményezitek akkor minden flottul megy, sőt tök jó lesz, de nem erőlteti vagy kezdeményezi?

Figyelt kérdés

Mit is mondhatnék, a kérdésben szinte minden benne van.

Inkább bízza rátok, hogy döntsétek el mikor szeretnétek ilyesmit és azalapján lesz a "menetrend", ő nem erőlteti, nem kezdeményezi nagyon, de ha van akkor örül neki és tök jó lesz minden. Ez nem totál érdektelenség, hanem amolyan "tudom, hogy a nők máshogy élik ezt meg, erőltetni nem szabad vagy akkor felhozni amikor nem kellene vagy csak kérdéses, hogy milyen a hangulata. Döntse el ő szeretné-e aznap ott és akkor. Ha igen, hurrá. Ha nem, semmi baj, majd másnap. (vagy harmadnap). Vagy sokadnap. Ahogy a szex fajtáját is meghatározhatja a felek közt meghatrozottak közül. Mire vágyik aznap? Az lesz. Igaz annak "ára" egy hasonló viszonzás. (pl orál-orál stb. de saját mérce alapján).

Vagy kidogoz erre valami stratégiát a jó öreg "guesing game" helyett, ami egy tippmix. Szóval addig is döntsön a hölgy.

2016. márc. 25. 22:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk nem kezdeményez, de én ezt pont így szeretem. Ha szexet akarok, akkor jelzek neki... De ha ő olyankor próbálkozna, mikor ezer más probléma köt le épp...mint általában, akkor úgyis visszautasítanám, tehát értelmetlen a dolog. Így nincs visszautasítás soha. És engem sem "zaklat" olyankor, mikor a hátam közepére sem kívánom.
2016. márc. 26. 09:26
 12/14 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. De tudom, mi úgy általánosságban véve sem illünk bele a mai "normák" közé. De nem is akarunk bégetni..... ;) 31/nő
2016. márc. 26. 09:28
 13/14 A kérdező kommentje:

Tetszik ez amit írsz - még annyit, hogyha éppen olyanja van maszturbál - azt elnézed-e neki? Szóval nem-e csinálsz belőle presztízskérdést, mit sok hölgy, hogy "jaaaj már nem is kíván engem!"

2016. márc. 26. 09:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem csinálok belőle ügyet. Én egyáltalán nem érzem magam emiatt kevesebbnek, vagy hogy nem kíván már. Van, amikor jobb csak magunkkal foglalkozni egy kicsit... Ezzel semmi probléma nincs. És nincs összefüggésben azzal, hogy mennyire szereted a másikat..vagy mennyire kívánod. :)
2016. márc. 26. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!