Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parom 23l en 33ffi. Nagy szerelemnek indult. Hetente látom. Hogy birjam ki?
Nézd, azért ez nem olyan egyszerű, hogy hopp, gondol egyet az ember, feladja a munkahelyét, tanulmányait és költözik. Másrészt nem világos nekem, hogy ha mindketten Budapesten éltek, hogy nem tudtok többet találkozni?
Oké, nagy a város, de mindketten megteszitek a fele utat, és már találkoztatok is.
Mióta vagytok együtt? Mikor van kilátás arra, hogy tud költözni? Egy komoly kapcsolatnak azért ennél nagyobb megpróbáltatásokat is ki kéne bírni. Próbáljatok leülni és eltervezni. Ha neki még x hónapig tanulni kell, akkor azt nem rúghatja fel nyilván. De utána el tud kezdeni állást keresni a te környékeden, és megállapodhattok, hogy akkor költöztök össze. Muszáj engednetek kicsit és kompromisszumra jutnotok. És hát értem én, hogy te 33 éves vagy és szeretnél továbblépni a kapcsolattal, de ő 23, és kicsit még másik életszakaszban van. Ezt bizony ki kell várnod türelemmel. Vagy nem, de akkor nem fogtok együtt maradni, vagy neki fel kell adnia mindent, amire szerintem nem szabad senkit kényszeríteni. Nem kockáztathatja a jövőjét a kapcsolat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!