Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Parom 23l en 33ffi. Nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parom 23l en 33ffi. Nagy szerelemnek indult. Hetente látom. Hogy birjam ki?

Figyelt kérdés
Pest tulso oldalan lakik tanfolyamokat csinsl ő még ott tart.ezt megertem..de mar ugyvolt koltozik ide..megsem.es 1evig tutinem..egyedul elek..passzolunk o is en is kutyakkal foglslkozunk.de en nem birom hogy heti 1x latom..keves.ez olyan laza kapcsi igy..nem tudom mit tegyek..
2016. ápr. 5. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Add ki a lakásod és költözz oda, ahol most lakik. Ha meg ő nem akar együtt élni és neki ez elég, akkor nem tudsz sokat tenni
2016. ápr. 5. 16:39
 2/5 A kérdező kommentje:
5 kutyam van kerteshazam.ő a szuleivel él..
2016. ápr. 5. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, azért ez nem olyan egyszerű, hogy hopp, gondol egyet az ember, feladja a munkahelyét, tanulmányait és költözik. Másrészt nem világos nekem, hogy ha mindketten Budapesten éltek, hogy nem tudtok többet találkozni?

Oké, nagy a város, de mindketten megteszitek a fele utat, és már találkoztatok is.

Mióta vagytok együtt? Mikor van kilátás arra, hogy tud költözni? Egy komoly kapcsolatnak azért ennél nagyobb megpróbáltatásokat is ki kéne bírni. Próbáljatok leülni és eltervezni. Ha neki még x hónapig tanulni kell, akkor azt nem rúghatja fel nyilván. De utána el tud kezdeni állást keresni a te környékeden, és megállapodhattok, hogy akkor költöztök össze. Muszáj engednetek kicsit és kompromisszumra jutnotok. És hát értem én, hogy te 33 éves vagy és szeretnél továbblépni a kapcsolattal, de ő 23, és kicsit még másik életszakaszban van. Ezt bizony ki kell várnod türelemmel. Vagy nem, de akkor nem fogtok együtt maradni, vagy neki fel kell adnia mindent, amire szerintem nem szabad senkit kényszeríteni. Nem kockáztathatja a jövőjét a kapcsolat miatt.

2016. ápr. 5. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
500 kilométeres távolságnál is meg tudom oldani a heti találkozást a párommal - ez 10 óra utazást jelent. A ti esetetekben szerintem a heti kettő, három kényelmes lenne. Este átmész, hajnalban haza, mert gondolom a kutyáiddal foglalkozol. Következő héten ugyanezt ő csinálja meg, a kutyákat megoldjátok valahogy arra az egy napra- vagy viszi, vagy korán kel, vagy amit akar. Máris heti kettő. Következő alkalommal a táv felénél találkoztok.
2016. ápr. 5. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Mióta vagy vele? Lehet itt csak te szeretnéd jobban ezt az össze költözést. Pest elég nagy ez tény. De egy tanfolyam sem tart egy évig. Tanfolyam az nem minden napos bejárás. Hol a gond? Valami egészen más. Beszélgess el vele.
2016. ápr. 7. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!