Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan képzeli ezt a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan képzeli ezt a párom?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, a párom 34. Elvált, van egy 4 éves kisfia.

Minden hétvégén felbosszant, és összeveszünk, hogy jöjjön e a gyerek vagy ne. Én nem nagyon szeretném, mert nem nagyon csípem a gyerekeket. És a kissrác meg nem kedvel. Szóval nonstop ezen megy a vita. Úgy viselkedik az ex feleségével, miha puszi barátok lennének. Hozza ide a kissrácot, a párom meg simán behívja az exfeleségét egy teára. Igaz hogy az ő háza, de álljon már meg a menet.

Aztán meg előttem simán megöleli. A nővel is összevesztem már, mondtam neki, hogy hagyjon minket békén erre annyit mondott, hogy nem áll le velem veszekedni. Miért nem??? Fél tőlem? Beszéljük meg és kész. Df ő nem képes rà. A párom meg néha úgy beszél róla mintha ő lett volna a nagy szerelme.

Nem fogom elfogani, ha miatta fog dobni engem. Mit tegyek?

2016. ápr. 22. 22:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok, még így végszónak: nagyon bicskanyitogató a stílusod! Már maga a kérdés: "Hogyan képzeli ezt a párom?"

Akarod kérdezni, hogyan képzeli azt a párom, hogy a tulajdon fiával tartani meri a kapcsolatot és hétvégenként átmeri hozni a SAJÁT lakásába?

Nem veszed észre magad. Ki vagy te, hogy ilyen dolgokban kérdőre vond és még neked álljon feljebb? Megérdemelnéd, ha kirakná a szűrőd, jobbat érdemel nálad.

2016. ápr. 22. 23:54
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
22 éves érettebben gondolkodom nálad. Szeretem a gyerkeket,de csak egy ideig és nem is jövök össze gyerekes apukákkal.Ennyi a titok.
2016. ápr. 23. 00:27
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem fel toled, csak ugy gondolja, hogy egy gyerek vagy, ami abszolut vilagos mindabbol amit leirnal. Ha az embernek van egy gyereke, akkor az mindig az elso lesz az eleteben, akkor is ha nem talalkoznak ergo te itt kapasbol masodik vagy.

Masreszt mindketten szeretik a gyereket es a gyerek erdekeben is joban vannak es azert is mert felnottek. Te meg nem. Na most ez ugy jon le hogy ket felnott kozott all egy huszoneves liba es gagog megallas nelkul.

Lehet, hogy o elete nagy szerelme ezt nem tudjuk azt viszont igen, hogy o a gyerekenek az anyja es ezen semmi nem valtoztat, ez mindig osszetartja oket, barmennyire is utalod a helyzetet.

Ha kidob, az nem azert lesz mert a no elete nagy szerelme, hanem azert mert ugy erzi, hogy a gyerek miatt folytonos konfliktusok vannak koztetek es eljon az a pont hogy valasztania kell hogy vagy te, vagy a gyerek.

Apakent egy gyerekkel elvaltan boldog parkapcsolatban elek a csajommal, de ha igy viselkedne kivagnam, mert szamomra elso a gyerek. Csajom barmikor lehet, de a csalad az elso.

2016. ápr. 23. 00:49
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd ott, nagyon nem illetek össze. Nem vele van a baj, te mentél ebbe bele. Értem a problémádat, nem egy kellemes szituáció, ha nem nőttél még bele, akkor nem lehet könnyű elviselni. De pont ezért kell kilépned belőle, nem vagy rá alkalmas, ez van. Nem is baj, csak ne mérgezd és magaddal se csessz ki.
2016. ápr. 23. 02:33
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem az ilyen nőkre mondják hogy h.lye p.csa. Jobb ha elfogadod hogy te itt csak második lehetsz. Az egyik legundorítóbb dolognak tartom mikor valaki elvált pasival jön össze de a gyerek már nem kéne. Jobb lenne ha nem törődne a gyerekkel? Milyen ember lenne akkor? Egy embenek általábana gyerekek a legfontosabbak. Persze én is azt szeretném hogy én legyek az első aztán ha megszületnek a gyerekek akkor teeszetesen ők. De megis mi a fenét képzeltél? Nemi már vam egy fia. Ebben a kapcsolatban ti soha nem voltatok és nem is lesztek ketten. Az meg hogy behívja teára...a gyerekei anyja. Én a pasi helyében rég dobtalak volna, tudod ki veszekedne minden hétvégén. Nem kell hogy mindenki ilyem toleráns legyen hogy más gyerekét nevelje, szeresse, de ez ezzel jár. Ha neked nem megy akkor kíméld meg őket magadtól.
2016. ápr. 23. 08:16
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Édesem, fel kéne nőni. Először is, önismeret. Ha tudod magadról, hogy nem bírod elviselni egy elvált férfi gyerekét és exnejét, minek kezdtél vele? Gondolom nem titkolta el. Ha gyerekes pasival kezdesz, bele kell kalkulálnod hogy -ha normális a pasi-, bizony a gyerek lesz az első. Mindig. Hiába van szülinapod, ha a gyerek lázas beteg. Karácsony, ünnepek megosztva lesznek, inkább a gyerekkel. Sokat lesz nálatok, törődnöd kell vele ergo. Nyáron el fogja vinni nyaralni. És még sorolhatnám. Én tudom magamról, hogy ez nem menne, nem is kezdek gyerekes pasikkal.

És a nő nem azért nem állt le veled megbeszélni mert fél tőled, hanem mert szánalmasnak tart. Te még gyerek vagy, nem való neked párkapcsolat sem. 24/N

2016. ápr. 23. 09:37
 17/28 A kérdező kommentje:
Látom nagyon megértőek vagytok. Amúgymeg bármikor találnék magamnak pasit.
2016. ápr. 23. 10:38
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi tart vissza? Szerintem boldogabb lennél egy korodbeli sráccal, aki független. 24/N
2016. ápr. 23. 10:40
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha barmikor talalnal magadnak, akkor itt a remek alkalom hogy keress. Olyat, aki hozzad illik.
2016. ápr. 23. 10:52
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretem se a gyerekeket, se azt nem szeretném, ha a pasimnak lenne egy. Így aztán nem járok olyannal, akinek van. Nálam kizáró ok. Ez ilyen egyszerű. Ha meg mégis járnék és a hisztim hatására megszakítaná a kapcsolatot a gyerekével, az meg azért lenne nálam kizáró ok, mert milyen ember az olyan, aki képes a saját gyerekét lekoptatni egy pinä miatt? Hát biztos nem olyan, amilyen nekem kell.
2016. ápr. 23. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!