Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan képzeli ezt a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan képzeli ezt a párom?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, a párom 34. Elvált, van egy 4 éves kisfia.

Minden hétvégén felbosszant, és összeveszünk, hogy jöjjön e a gyerek vagy ne. Én nem nagyon szeretném, mert nem nagyon csípem a gyerekeket. És a kissrác meg nem kedvel. Szóval nonstop ezen megy a vita. Úgy viselkedik az ex feleségével, miha puszi barátok lennének. Hozza ide a kissrácot, a párom meg simán behívja az exfeleségét egy teára. Igaz hogy az ő háza, de álljon már meg a menet.

Aztán meg előttem simán megöleli. A nővel is összevesztem már, mondtam neki, hogy hagyjon minket békén erre annyit mondott, hogy nem áll le velem veszekedni. Miért nem??? Fél tőlem? Beszéljük meg és kész. Df ő nem képes rà. A párom meg néha úgy beszél róla mintha ő lett volna a nagy szerelme.

Nem fogom elfogani, ha miatta fog dobni engem. Mit tegyek?

2016. ápr. 22. 22:05
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
98%
Az is lehet, ő volt a nagy szerelme. Nem nőttél még fel bizonyos helyzetekhez.
2016. ápr. 22. 22:09
 2/28 anonim ***** válasza:
97%
Van ez így, ha olyan korúak között keresgél az ember lánya ahol már gyerek is lehet.
2016. ápr. 22. 22:09
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha te nem akarod h a gyerek menjen hozzátok ,akkor minek vagy vele? Nyilván a fia a legfontossabb neki. Nekem nem engedné a párom h a lányomat vigyem,már kidobtam volna. Szerencsére imádja a lányom,apja helyett apja.

Meg a gyereke anyjáról van szó! Alap lenne hogy jóba vannak. Az viszont tényleg sok,amit a párod is megérthetne h ölelgeti pl.!!

N24

2016. ápr. 22. 22:13
 4/28 anonim ***** válasza:
93%

Nem fél tőled csak nem süllyed le a te szintedre.

Ebből csak rosszul jöhetsz ki,készülj fel rá,hogy hamarosan te kerülsz lapátra és jól dönt a párod ha így dönt.

2016. ápr. 22. 22:16
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

A hiba, a te készülékedben van.

Ha szeretsz valakit, elfogadod úgy és amilyennek, ahogy van. Ergó, gyerekestől. Szerintem is ő volt a nagy szerelme, te csak másodhegedűs lehetsz mellette.

Gyerek vagy te még nagyon, 25 éves létedre. Ráadásul, provokatív és indulatos.

Mit tegyél? Keress mást.

2016. ápr. 22. 22:18
 6/28 anonim ***** válasza:
93%

De egy buta liba vagy, már ne haragudj. Egyáltalán nincs igazad egyik "sérelmedet" illetően sem. Még jó, hogy a kisfia fontosabb, és hogy jóban van a gyerek anyjával. Mindannyian jobban járnátok, ha keresnél egy korban és szellemi színvonalban hozzád közelebb álló pasit.

25N

2016. ápr. 22. 22:29
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van közötte és az ex felesége között egy összekötő kapocs.Ez pedig a kisgyerek.És nagyon becsülendő,hogy normális kapcsolatot tartanak fenn egymás között mert a gyereknevelés nem ér véget egy válás miatt. Azt meg illene elfogadnod ,hogy a párod látni szeretné a 4 éves gyerekét nem pedig hisztizni mert lehet egyszer betelik nála a pohár és szemrebbenés nélkül kidob.
2016. ápr. 22. 22:29
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Bicskanyitogató a stílusod.

Akinek gyereke van, annak igenis ő a legfontosabb. Ha te ezzel az emberrel szeretnél lenni, az a minimum, hogy a fiát is elfogadod.

És persze, hogy a feleségével igyekszik jóban lenni, már csak a gyereke miatt is. Ha nem haraggal váltak el, ráadásul van közös gyerek is, természetes, hogy beszélgetnek. Az én szüleimmel is ez van, apám anyám élettársával szokott viccelődni. Tudod, így kell felnőttként kezelni a helyzetet.

Azt meg végképp nem tudom hová tenni, hogy megkérdőjelezed, hogy a nő miért nem akar veszkedni. Valószínűleg azért, mert civilizált ember, és azok nem így intézik a dolgaikat.

2016. ápr. 22. 22:35
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodalkoznek rajta ha dobna teged. Mert majd az uj puncus fogja megmondani hogy a gyermekevel meg a gyereke anyjaval mikor talalkozik? Ezt komolyan gondoltad? Hany eves vagy? 16? Onzo kisgyerek.
2016. ápr. 22. 23:06
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Jelzem én sem csípem a gyerekeket, nincs hozzájuk türelmem, nem is szeretnék soha, DE viszont akinek van gyereke, annak ő a legfontosabb a világon és ezt tökéletesen meg is értem, ez így van rendben. Ez lenne a normális viselkedés és nagyon is becsülendő, hogy annak ellenére, hogy elváltak, rendszeresen tartja a kapcsolatot a fiával. Miért kéne rosszban legyen a gyereke anyjával? Nekem mondjuk ez is magas.

Ezt vagy elfogadod vagy szépen továbbállsz, mert semmi jogod megmondani a párodnak, hogy mikor, hányszor, hol és mikor találkozzon a tulajdon fiával. Mikor összejöttetek feltételezem tisztában voltál vele, hogy gyereke van, miért nem akkor gondolkodtál? Nem értem igazából 25 évesen hogy lehet ilyen gyerekesen gondolkozni és mégis milyen alapon akarnád megmondani neki, hogy mikor hozza át magához a fiát. Remélem azért azzal tisztában vagy, hogy ha közted és a fia között kéne válasszon, gondolkodás nélkül a fiát választaná, ez ösztön, te pedig szépen repülnél. És repülni is fogsz, ha nem veszel vissza, mert csinálhatsz bármit, akkor is a kisfia lesz az első.

2016. ápr. 22. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!