Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A parom elvarja hogy mindennap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom elvarja hogy mindennap fozzek de miert?

Figyelt kérdés
Ossze koltoztunk azota megvaltozott. Azt akarjamire hazakon teritve legyen ki legyen takaritva minden helyseg de o sose segitene. Meg h minden nap fris kaja legye...hat en biztos nem fogok minden nap fozni baj?? Nem is tudnek mit en is dolgozom jovo hettol akkor haza kelesz menjen enni hisz biztos nem lesz munka utan kedvem. Mit szoltok ehez???

2016. márc. 31. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom, azt hiszem ha lesz tobb penzem akkor elkoltozok, nem tehetem tonkre magam fiatalon o meg ugy csinal mintha bejarono lennek pedig nem ilyen volt eddig. Hozott hidegkajat maganak !
2016. ápr. 1. 18:16
 62/81 Költőnő? ***** válasza:
100%

Lám lám lám, hirtelen nem olyan fontos a meleg kaja.

De ne legyenek illúzióid. Az ilyen manipulatív patkányok nem változnak. Intézd a külön jövő lehetőségét és menj. Bhol jobb lesz ennél. És szépen megtalálod magad majd egyedül is.

2016. ápr. 1. 18:46
 63/81 anonim ***** válasza:
100%

És neked ezek szerint nem? Az szép!

Szerintem gondold át a nővéred ajánlatát. Ha besegítesz neki az otthoni munkákba és a rezsibe is, akkor mindketten jól jártok. Szerintem így, mivel nem szívesség, a férje se nézne rád ferde szemmel, szóval gondold át, illetve beszélj vele is erről. Anyukádék majd megbékélnek.

A pasiddal vigyázz most, ha duzzogva eszi a hideg kaját, az lehet a lelki terror első lépcsőfoka, és azon nem kellene felmenned! Mert akkor egyre nehezebb lépni. Gondold át és szerintem - legalábbis a leírtak alapján - fogadd el a nővéred segítségét!

2016. ápr. 1. 18:59
 64/81 A kérdező kommentje:
Este felhivom noveremet es ha azt mondjak igen akkor a megtakaritasom oda adom mindet meg amit fogok mèg kapni es holnap mire jon nem lesz ki varja! Ugy erzem nsgyon faj a szivem,lelkileg nem birom. Nem, nekem nem hozott semmit azt mondta hat ott a porkolt!! Mondtam szegyelld magad bunko vagy azt mondta en valtoztam meg egyik naprol a masikra.
2016. ápr. 1. 19:10
 65/81 anonim ***** válasza:
100%
Azért megtakarításod maradjon! Nem tudom, mennyi van, de ne add oda mindet előre. Beszéljétek meg, hogy mennyit adsz, de az fontos, hogy legyen egy összeg, amihez tudsz nyúlni baj esetén! Kitartást kívánok neked!
2016. ápr. 1. 21:00
 66/81 A kérdező kommentje:
Azt mondta nővérem 15.000ftot adjak nekik havonta, akkor nekem maradna 60.000ftom még! Azt mondta a fèrje benne van sőt örülne is, h viszont segítsük egymast. Szerintem kevés 15000
2016. ápr. 1. 21:06
 67/81 anonim ***** válasza:

Sok sikert az új élethez. Szerintem jó lesz a tesódéknál, talán a pici mellé még jó is lesz, ha 3-an lesztek. Aztán szépen összeszeded magad.

Ha meg anyukádnak fontosabb, hogy a kívülállók megszólják őket, éljen együtt ő ezzel a pojácával.

2016. ápr. 1. 22:24
 68/81 anonim ***** válasza:

45-ös vagyok. Kérdező, büszke vagyok rád. Bár a párod most láthatóan azért összekapta magát, én megnézném, hogy mi sül ki belőle (már csak a poén kedvéért is). De egyrészt te ismered, te tudod, hogy mikor játssza meg magát, másrészt én nagyon makacs vagyok és nem félnék, hogy megszánnám vagy befolyásolna, amint úgy érezném, hogy itt nincs esély, lépnék is, de ha te nem ilyen vagy, akkor semmiképp sem kéne a közelében maradnod, még a végén beleragadsz a kakiba.

Anyád tipikus konzervatív falusi stílusú nő, de nem lehetünk mind egyformák. Biztos lesznek hozzá hasonlóak, akik szerint a nőnek kuss a neve, és egy hálátlan némber vagy, amiért szegény párodat elhagyod, pedig mennyit dolgozott érted. De többen vannak (vagyunk) azok, akik szerint mindenki a saját életét kell egyengesse, és a saját boldogságát kell megtalálja. És azt csak te tudhatod, hogy a párod mellett ez sikerülne-e.

2016. ápr. 1. 23:55
 69/81 A kérdező kommentje:
Elköltöztem! A párom nem tudja, anya kiakadt! Kicsit tartok most mindentől mi lesz de megbanast nem erzek.
2016. ápr. 2. 10:54
 70/81 Bence_ ***** válasza:
Ha írtad elnézést. Mennyi idős vagy?
2016. ápr. 2. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!