Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom elvarja hogy mindennap fozzek de miert?
Megmondom, mit csinálnék. Ha úgy érezném, hogy háziasszony akarnék lenni, akkor közölném vele, hogy lesz szíves keresni egy nagyon jól fizető állást, mert ugyebár a férfi dolga meg a nőt eltartani, szóval én jövő hónapban felmondok. És ha nem tud eltartani, felejtse el, hogy én meg kiszolgálom, mert mindenkinek teljesíteni kell a saját feladatait.
Ha viszont nem akarnék háziasszony lenni (egyébként nem akarnék, és erre már a kapcsolatunk elején rá kellett volna jönnie), akkor megmondanám neki, hogy mivel én is végzek "férfimunkát" (=a család eltartása), akkor bizony ő is végezni fog nőit, vagy főzzön rá a hóhér.
Ha nem felelne meg neki az új helyzet, akkor költöznék, aztán rohadjon bele a koszba meg haljon éhen. Mellesleg két emberre minden nap főzni szerintem hatalmas pazarlás, amit a mai világban egy fiatal pár ritkán engedhet meg magának. Mi 2-3 napig is esszük ugyanazt a kaját. Az meg a másik, hogy vajon honnét szedte ezt a hülyeséget, amikor otthon nem ezt látta. Lehet, hogy óvatosan tájékoztatnod kéne a szüleit, hogy mi lett a kisfiukból, aztán helyreraknák.
De a lényeg, hogy tesztelt téged. Ő elmondta, hogy mit akar, te húztad a szád, de azért nekiálltál teljesíteni, ezért ő úgy érzi, fölérendelt a kapcsolatban. Ezért enged meg magának ilyen viselkedést. Gyorsan állj a sarkadra, mert különben életed végéig alárendelt leszel, és cselédként kezel majd.
"olyat sose kapok amilyen o "
Drukkolok neked, hogy ne kapj olyant, mint ő :)
Amúgy anyád is elég "fura".
Anyukádnak nincs igaza. Pont hogy most kell lépni, és még szerencséd van, mert sok pasi egy-két évig tündér, aztán az első gyerek után jelennek meg ezek az elvárások, amikor már sokkal, de sokkal nehezebb!
A 21. században teljesen normális elvárás, hogy egy párkapcsolatban a két fél legalább nagyjából egyenlően vegye ki a részét a munkából. A szüleinknél még másképp volt, ott a nők munka után beálltak a második műszakba, pusztán mert ez a szokás. De ma már ez nem divat.
Nekem az előző pasim volt ilyen, igaz nem kiabált, de elvárta, hogy minden otthoni munkát én végezzek. Nem egész egy évet laktunk együtt, de utólag sajnálom, hogy nem költöztem el már jóval előbb.
Most a párommal kb. fele-fele arányban végezzük a házimunkát, ő többet főz, én többet takarítok. Na persze így is nekem jut több feladat, DE nagyon nem mindegy, hogy az ember az otthoni munkák 60%-át vagy 100%-át végzi el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!