Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A parom elvarja hogy mindennap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom elvarja hogy mindennap fozzek de miert?

Figyelt kérdés
Ossze koltoztunk azota megvaltozott. Azt akarjamire hazakon teritve legyen ki legyen takaritva minden helyseg de o sose segitene. Meg h minden nap fris kaja legye...hat en biztos nem fogok minden nap fozni baj?? Nem is tudnek mit en is dolgozom jovo hettol akkor haza kelesz menjen enni hisz biztos nem lesz munka utan kedvem. Mit szoltok ehez???

2016. márc. 31. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld megbeszélni vele felnőtt módjára, hogy neked ez így nagyon nem oké! Nem vagy a cselédje... A csirkepörit meg főzze neki az anyja akkor, ha arra éhezik.
2016. márc. 31. 17:37
 42/81 anonim ***** válasza:
48%
Menj haza és beszéld meg vele!
2016. márc. 31. 17:38
 43/81 A kérdező kommentje:
Haza jottem mert anya azt mondta ne szegyenitsem oket de a parom nincs itthon.
2016. márc. 31. 18:15
 44/81 anonim ***** válasza:
89%
Anyukád is ostoba mint a föld. A legjobb az lenne, ha felköltöznél valami nagyvárosba, magad mögött hagynád ezeket az elmaradott hülyéket és elkezdenéd magad értelmes emberekkel körülvenni.
2016. márc. 31. 18:24
 45/81 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom, mit csinálnék. Ha úgy érezném, hogy háziasszony akarnék lenni, akkor közölném vele, hogy lesz szíves keresni egy nagyon jól fizető állást, mert ugyebár a férfi dolga meg a nőt eltartani, szóval én jövő hónapban felmondok. És ha nem tud eltartani, felejtse el, hogy én meg kiszolgálom, mert mindenkinek teljesíteni kell a saját feladatait.

Ha viszont nem akarnék háziasszony lenni (egyébként nem akarnék, és erre már a kapcsolatunk elején rá kellett volna jönnie), akkor megmondanám neki, hogy mivel én is végzek "férfimunkát" (=a család eltartása), akkor bizony ő is végezni fog nőit, vagy főzzön rá a hóhér.

Ha nem felelne meg neki az új helyzet, akkor költöznék, aztán rohadjon bele a koszba meg haljon éhen. Mellesleg két emberre minden nap főzni szerintem hatalmas pazarlás, amit a mai világban egy fiatal pár ritkán engedhet meg magának. Mi 2-3 napig is esszük ugyanazt a kaját. Az meg a másik, hogy vajon honnét szedte ezt a hülyeséget, amikor otthon nem ezt látta. Lehet, hogy óvatosan tájékoztatnod kéne a szüleit, hogy mi lett a kisfiukból, aztán helyreraknák.

De a lényeg, hogy tesztelt téged. Ő elmondta, hogy mit akar, te húztad a szád, de azért nekiálltál teljesíteni, ezért ő úgy érzi, fölérendelt a kapcsolatban. Ezért enged meg magának ilyen viselkedést. Gyorsan állj a sarkadra, mert különben életed végéig alárendelt leszel, és cselédként kezel majd.

2016. márc. 31. 18:43
 46/81 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Elmondtam amit irtal es azt mondta mas is munka utan csinalja, megkertem segitsen a szekrenyt arebb huzni mert beesett valami, azt mondta o nem tud tolem pihenn. Mondtam neki dolgozok hamarosan amint lesz egy kis penzem itt hagyom es elmegyek de nem a szuleimhez ok a szegyen miatt nem engedik. Azt mondta olyat sose kapok amilyen o mondtam h ha ilyen akkor nem is akarok ilyet!! Kicsit feltem igy vissza szolni azota hallgat
2016. márc. 31. 19:03
 47/81 Költőnő? ***** válasza:
100%
Anyád is megéri a pénzét... minek az embernek ellenség, mikor ilyen támogató szülei vannak ugye...
2016. márc. 31. 19:35
 48/81 anonim ***** válasza:
100%

"olyat sose kapok amilyen o "

Drukkolok neked, hogy ne kapj olyant, mint ő :)

Amúgy anyád is elég "fura".

2016. márc. 31. 19:40
 49/81 A kérdező kommentje:
Igen en is azt mondtam ra h nem is akarok! Anyam ilyen sajnos a noveremnek is muszaj volt elkoltoznie de szerencsere neki jo ferje van. Azt mondta anya turni kell ne hozzak mar rajuk szegyent hogy alberletet kertunk meg talaltunk mar meg ott hagyom. Azt mondtak elobb kellett volna gondolkozni de szerinten meh lakva ismerjuk meg egymasz
2016. márc. 31. 19:43
 50/81 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádnak nincs igaza. Pont hogy most kell lépni, és még szerencséd van, mert sok pasi egy-két évig tündér, aztán az első gyerek után jelennek meg ezek az elvárások, amikor már sokkal, de sokkal nehezebb!

A 21. században teljesen normális elvárás, hogy egy párkapcsolatban a két fél legalább nagyjából egyenlően vegye ki a részét a munkából. A szüleinknél még másképp volt, ott a nők munka után beálltak a második műszakba, pusztán mert ez a szokás. De ma már ez nem divat.

Nekem az előző pasim volt ilyen, igaz nem kiabált, de elvárta, hogy minden otthoni munkát én végezzek. Nem egész egy évet laktunk együtt, de utólag sajnálom, hogy nem költöztem el már jóval előbb.

Most a párommal kb. fele-fele arányban végezzük a házimunkát, ő többet főz, én többet takarítok. Na persze így is nekem jut több feladat, DE nagyon nem mindegy, hogy az ember az otthoni munkák 60%-át vagy 100%-át végzi el!

2016. márc. 31. 20:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!