Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jovo meg egy olyan ferfival akivel 2evet huztam le, de csak kihasznalt szinte, de most meg van baratnoje es mindennap megkeres?
38 éves nőként válaszolok neked.
Engem nem az ígéretek hoznak lázba, hanem a tények.
Esetedben az exed már bizonyított- jó sokáig.
2 évig bizonyította, hogy kihasznál, tehát valamilyen szinten nem tisztel, nem tekint egyenrangú partnernek stb.
Most is egy meglévő kapcsolatból kacsintgatna kifelé- ez sem túl meggyőző, nem tisztességes, nem korrekt sem veled, sem a jelenlegi partnerével.
Ilyen hozzáállás és előzmények után mégis mit vársz?
A példából látható, hogy az ex nem változott:
- most is átverné a partnerét, ha te vevő lennél rá
- nálad már biztosra mehet, hogy ha sikerül ledöntenie a lábadról, akkor behódolsz neki és kihasználhat, lehúzhat megint (folytathatja a korábbi játszmákat)
Ne legyenek illúziódid: nagyobb eséllyel sérülsz újra (vagy csappan meg a bankszámlád ismét) ha bedőlsz neki. Viszonylag keveseknek sikerül az újrakezdés, ha méltatlan véget ért az első felvonás.
Én hanyagolnám, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!