Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha meg tudtam beszelni a csajommal (szeretőmmel), hogy én támogatom az életét, a tanulásat, ő meg nem fog bekavarni a családomba? Barátaim szerint kihasznált és egy kva!
Nem volt kihasználás egyikötök részéről sem.Te őszinte voltál,neki meg kellett a pénz,cserébe kaptál szexet.
Az más lapra tartozik,hogy mi a véleményem rólatok.
Hat az, hogy penzt is kapott toled, ami igazabol a csaladodat illette volna, felhaborito.
De azt nem ertem minek ragodsz most mar ilyenen, ha ugy sem vagytok egyutt.
Ha őszinte volt legtöbbször, akkor semmi kihasználás nincs egyik oldalról sem. Sosem fogod megtudni. De ha nem, akkor sem volt nagy kihasználás, te megkaptad amit akartál, ő is, akár színjáték volt, akár nem.
7: a pénz a családot illeti igen. Aminek kérdező is része! Utóbbit mintha elfelejtetted volna. Ha a családja éhezett közben, akkor piszok dolog volt, ha észre sem vették a különbséget, akkor meg ez volt kérdező hobbipénze és kész. De ennek az egésznek semmi köze a kérdéshez.
Szerintem ne azon rágódj, hogy ő kihasznált-e téged, inkább azon, hogy te mit műveltél a feleségeddel, aki nem mellesleg a gyermeked anyja. És bocs, hacsak nem nyitott kapcsolatban éltek, erre nincs mentség...
Amúgy meg miért használt volna ki? Megbeszéltétek, és te adtad oda a pénzed, nem ellopta vagy kicsalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!