Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak kihasznált? Nem értékelt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kihasznált? Nem értékelt?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal néha beszélgettünk csak, nem is akartam tőle semmit, nem néztem rá úgy. Összejött egy lánnyal. Míg jártak egyre többet beszélgettünk, de nem is akartam volna tőle semmit, mert barátnője volt, ő se akart semmit tőlem, csak jól elvoltunk, bár nem egyszer megjegyezte, hogy ha nem lenne barátnője akkor tuti ,h rám hajtana. de mindig csak legyintettem ezekre a megjegyzésekre. Aztán 3 év után szétmentek. és megkörnyékezett, randizzunk stb. találkoztunk párszor, de nem volt köztünk semmi. 3-4 hét múlva mikor már belementem volna, h jó akkor jöjjünk össze..erre összejött újra az exével,viszont ezt csak akkor közölte velem, mikor már biztossá vált a dolog..meg is tört a bizalom a részemről. Én meg már kicsit belezúgtam :D éljen. de beszéltünk továbbra is. kb 3 hónappal később szétmentek. és újra randiztunk. és akkor egymásnak estünk, lefeküdtünk egymással. évek óta nem feküdtem le senkivel, nem bírtam ellenállni neki :S így ment ez kb 2 hónapig. hozzászoktam h napi szinten keres, aztán feltűnt h 2-3 napig csak én kerestem, rákérdeztem h van-e valami problémája, v miért nem keres annyit. és akkor közölte velem, h hát mi nem is járunk, csak jól el van velem aminek örül, de csak ennyi. én erre mondtam neki, h én komolyan gondoltam vele és azt hittem h ő is. de ő nem akar velem együtt járni. azt mondta ,h egy évvel ezelőtt akart volna velem, de hát azóta eltelt 1 év. remek, én meg szerelmesen hoppon. túl hamar feküdhettem le vele, ez lehetett a baja? :S
2015. máj. 5. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Jah,hát igen túl hamar feküdtél le vele,előbb meg kellett volna jobban ismerned.Szerintem ő tipikusan az a fajta,akinek tök mindegy ki,csak legyen mellette valaki.
2015. máj. 5. 15:09
 2/8 A kérdező kommentje:
évek óta ismeretem.. ezek szerint rosszul.. de ha tök mindegy ki van mellette, akkor valszeg én is jó lettem volna.. de engem nem akart már
2015. máj. 5. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem a szex volt itt a probléma.

Hanem nem tudtál parancsolni az érzelmeidnek belezúgtál elvesztetted a fejed és csak őt akartad. És nem láttad a sűrű ködtől a tisztást.

2015. máj. 5. 15:13
 4/8 A kérdező kommentje:
de ez miért lenne probléma a pasinál?
2015. máj. 5. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem ez a probléma a pasinál, hanem hogy nem akart tőled semmit. Annak ellenére, hogy állítólag "meg is tört a bizalom" elég naivan lefeküdtél vele. Egyáltalán nem hiszem, hogy baja lett volna azzal, hogy lefeküdtél vele, szerintem korábban is ugyanúgy örült volna neki. Elvégre csak annyit akart.

Ehhez már csak azt tenném hozzá, hogy szerinted aki a barátnője mellett bepróbálkozik, aztán hol összejön vele, hol szétmegy, az vajon mennyire gondolja komolyan? Akár veled, akár bárki mással?

2015. máj. 5. 15:38
 6/8 A kérdező kommentje:
annyira idegesít, hogy nem tudom és nem is mondja el a valós okot, hogy mi volt a gond velem.. és igen naiv voltam..
2015. máj. 5. 15:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem veled volt gond, hanem csak szexet akart. Ennyi. Nincs veled semmi baj.
2015. máj. 5. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Ahogy írták nem az volt a probléma.

Egyszerűen nem akart többet szexnél, téged nem tudott szeretni ennyi, annak meg 1001 oka lehet h miért nem a lényeg, hogy szex megvolt aztt szevasz.

2015. máj. 5. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!