Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan csak kihasznált és csak erre kellettem neki?
Igen, nagyon úgy néz ki, de nem tudom mit vártál?
1 hónapot beszélgettél egy idegen sráccal, akivel rögtön a második találkozáson le is feküdtél, gyakorlatilag "testközelből", szex nélkül szinte nem is találkoztatok.....arra kellettél neki, te pedig mint sokan mások buta és naív voltál.
Az nem jutott eszedbe, hogy nem véletlenül javasolt ottalvós hétvégét? Gondoltad hogy sakkozni akar majd?
Akkor kellett volna gondolkoznod, hogy 1 hónap netes vagy egyéb beszélgetés után odaadod magad egy pasinak akit gyakorlatilag nem is ismersz.
Tudta mit hogyan kell csinálnia hogy megkapjon, jó volt neki de ennyi, egy strigula voltál neki semmi több.....
Neki kellett volna jönnie és igen kihasznált..:S
Ez benne van a pakliban.De legalább élvezted te is?
Jó volt a szex vele, igen.
Az ex barátomnál is ott aludtam 1 hét után, mert az volt a logikus úgymond, mégsem dobott 2 nap után. Na mindegy, Úgy néz ki megint egy hülyét fogtam ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!