Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A parom elvarja hogy mindennap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom elvarja hogy mindennap fozzek de miert?

Figyelt kérdés
Ossze koltoztunk azota megvaltozott. Azt akarjamire hazakon teritve legyen ki legyen takaritva minden helyseg de o sose segitene. Meg h minden nap fris kaja legye...hat en biztos nem fogok minden nap fozni baj?? Nem is tudnek mit en is dolgozom jovo hettol akkor haza kelesz menjen enni hisz biztos nem lesz munka utan kedvem. Mit szoltok ehez???

2016. márc. 31. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van !! Orulok hogy a mostani parod rendes veled es kivanom legy boldog nagyon. Ha az enyim csak a 20%át csinalna meg boldog lennek
2016. márc. 31. 20:24
 52/81 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a szüleid is és a párod is egy gyengeelméjűnek tekint, akinek mindenki megmondhatja, hogy mit csináljon. Kicsit össze kellene szedned magad, mert mindenhol gyerek szerepben vagy. Hány éves vagy egyébként?
2016. márc. 31. 20:53
 53/81 A kérdező kommentje:
23, anyaek a noveremmel is ezt csinaltak nem csak velem.
2016. márc. 31. 20:56
 54/81 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező büszke lehetsz magadra, amiért nem hagyod magadat! Nem kell egy férfinak ugrálni, csak azért, mert farka van. Kívánom, hogy mihamarabb saját lábra tudj állni! Hidd el, semmi sem adhat több tartást egy nőnek, minthogy megbecsüli saját magát! Kutya nehéz lesz, de megéri!
2016. márc. 31. 22:57
 55/81 anonim ***** válasza:
Jajjj nem jó helyre küldtem !!!!! Elnèzést !!!!
2016. márc. 31. 23:17
 56/81 Bence_ ***** válasza:
100%

Tök jó, hogy gondolkodsz. Vannak igényeid és ezért"harcolsz".

Édesanyád élje a sajat megalkuvó életét te meg éld a boldog, szabad eleted:)

Keress egy pszichológust beszélgess vele és majd ő is megerősít abban, hogy jó úton jársz.

Szüleid meg magukra hoznak szégyent, hogy fontosabb neki a külvilág mint a lánya.

2016. ápr. 1. 08:35
 57/81 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda szerető anyukád van, hallod, miért szégyenítenéd őket? Mert nem tűröd, hogy a párod kihasználjon? Hát, én ezek után a szülői segítségre sem tartanék igényt. Állj a saját lábadra, és hagyd ezt az embert meg a családodat is a francba, boldogítsák egymást, ha nekik ez olyan remekül megfelel.
2016. ápr. 1. 11:48
 58/81 anonim ***** válasza:
100%

Fúúú kérdező, nagyon sajnállak.

A pasid meg anyád miatt is.

Fel a fejjel, üss össze egy tervet a mihamarab megszabadulni mindkettőtől" témában.

az egy dolog h a pasi egy tajparaszt. De hogy anyádnak fontosabb a saját pozitívnak vélt társadalmi megítélése mint a gyereke boldogsága....hihetetlen!

Menekülj, minél messzebb.

Nővéred nem tudna segíteni?

2016. ápr. 1. 16:24
 59/81 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek annyira jol esik hogy irtok nekem torodtok velem :) de a noverem hivott, h menjek naluk a tegnap, de van egy picibabajuk es a ferje nem tud vendegszereto, szereti o a csaladot is de nem ugy hogy pl ott aludjon vagy ilyesmi de kulonben rendes. Azt mondta noverem koltozzek naluk, adnak egy szobat kul9n bejarat is van, potolok a kosztba es rezsibe es mindenben megegyezunk, de en nem akarok rajuk koltozni, ott a pici is, igaz dolgozok hamarosan ez mar biztos es segitenek neki. A parom ma reggel mar agyba hozta a kavet, annyit mondtam h kossz es ma semmit nem foztem mondtam van csirkeporkolt :)) nagyon sok erot adtatok nekem ehhez
2016. ápr. 1. 17:25
 60/81 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás! Egy percre se inogj meg! Sok Sikert!
2016. ápr. 1. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!