Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom elvarja hogy mindennap fozzek de miert?
Figyelt kérdés
Ossze koltoztunk azota megvaltozott. Azt akarjamire hazakon teritve legyen ki legyen takaritva minden helyseg de o sose segitene. Meg h minden nap fris kaja legye...hat en biztos nem fogok minden nap fozni baj?? Nem is tudnek mit en is dolgozom jovo hettol akkor haza kelesz menjen enni hisz biztos nem lesz munka utan kedvem. Mit szoltok ehez???2016. márc. 31. 12:33
31/81 A kérdező kommentje:
Hazajott es azt mondta nem igaz ezt se birom ugy megfozni (csirkeporkolt) mint az anyja es mi az h a felmoso vodorbe hagytam a vizet. Ram jott a siras es h ne lassa hazajottem anyukamekhoz sztem en ma mem megyek vissza. Mit szoltok ehez irjatok :(
2016. márc. 31. 16:20
32/81 anonim válasza:
A ferjem is igy kezdte Mert abban nott fel,h anyuka nem dolgozik es ahogy apuka hazaer a melobol egybol elotte van a foetel:-))Osszekoltoztunk es Ket nap utan rajott h en nem Ez alkat vagyok,ugyhogy felvaltva fozunk es rendelunk kajat:-))
33/81 anonim válasza:
Én szakítanék a helyedben, kérdező.
34/81 Bence_ válasza:
Eleve ott a gond, hogy kiabál veled. Neki egy cselédre van igénye.
Őt felejtsd el, te meg kezdj el foglalkozni a lelki világoddal.
35/81 Bence_ válasza:
Apropó, mi van ha gyereketek lesz?
Az is a te dolgod?
36/81 anonim válasza:
#28: "Én visszacsinálnám ezt a szétköltözést."
:D Két mondatot vontam össze, de remélem azért érthető, mit akartam írni :)
37/81 A kérdező kommentje:
Igen ertettem! Igazan koszonom nektek akkor szerintetek ne menjek ma haza?
2016. márc. 31. 17:08
39/81 anonim válasza:
Ott vagy otthon, ahol szeretnek. Téged ez a férfi nem szeret.
40/81 A kérdező kommentje:
Még nem keresett hol vagyok :( anyukam azt mondja menjek haza en valasztottam mellette a helyem
2016. márc. 31. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!