Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom elvarja hogy mindennap fozzek de miert?
Na szóval, miért várja el? Mert megszokta.
26/F
Ő ilyen, aztán kalap.
Én tudod, mit csinálnék azzal, aki ilyet mond? Csak a saját étkezésemről gondoskodnék, aztán megnézném, mikor ébredne fel. Vagy felveszi a normális ritmust és munkamegosztást, vagy vége a kapcsolatnak.
Még abban sem vagyok biztos, hogy a kajafutárok minden nap frissen főtt ételt szállítanak ki... :-)
Engem biztosan lepontoztok, de én ezt csinálom kb. 15 éve és eddig azt gondoltam, hogy ez a normális. Én ezt láttam otthon is, nem is volt kérdés, hogy máshogy kéne. Azzal a különbséggel, hogy van, amikor másnapra is marad a kajából.
Amikor dolgoztam, akkor meló után feldobtam a kaját, igazán nem tartott sokáig, így volt másnapra is mit vinni. Nem mondom, hogy nem fárasztó, de fizikai munkát végez a párom, ráadásul finnyás is...nem várhatom el tőle, hogy a szendvicstől bírja a melót.
Ha egy héten kétszer este hideget vacsizik (nem főtt étel), még nem történik semmi, de jogos az igénye a meleg kajára.
Hétvégén főzz előre, használd ki a fagyasztódat és észre sem veszed, máris megvan a főtt kaja.
Ja, és akkor végzett a férjem házimunkát ez alatt az idő alatt, amikor gipszben volt a kezem, meg amikor elkapott valami kehe pár napra.
Azt hiszem, hogy nem illetek össze, ha ennyire elmennek egymás mellett az elvárások...
Bocsánat.
33/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!