Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A parom elvarja hogy mindennap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom elvarja hogy mindennap fozzek de miert?

Figyelt kérdés
Ossze koltoztunk azota megvaltozott. Azt akarjamire hazakon teritve legyen ki legyen takaritva minden helyseg de o sose segitene. Meg h minden nap fris kaja legye...hat en biztos nem fogok minden nap fozni baj?? Nem is tudnek mit en is dolgozom jovo hettol akkor haza kelesz menjen enni hisz biztos nem lesz munka utan kedvem. Mit szoltok ehez???

2016. márc. 31. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 Noren1989 ***** válasza:
70%

Na szóval, miért várja el? Mert megszokta.

26/F

Ő ilyen, aztán kalap.

2016. márc. 31. 12:53
 12/81 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő ezt így kijelentené, hogy a benti munka a nőé, másnap már nem laknánk együtt. És akik pl lakásban laknak és nincs kert? :D Ott meg annyi a férfi dolga, hogy félévente ha villanykörtét kell cserélni, azt elintézni és ennyi, mi?
2016. márc. 31. 12:54
 13/81 A kérdező kommentje:
Otthon dolgosab volt mindenbe segotenie kellett. Igen most nincs kinti munka. De van szam mar szoltam neki es meg is irtam mit mondot
2016. márc. 31. 12:55
 14/81 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zold kéz ment koszonom. Azt hittem engem fog hibaztatni mindenki sajnos nehez alkalmazkodnom ehez a kiszolgalashoz naluk otthon az apukaja nagyon ugyess es foz is stb ha kell de nem nahyon kell
2016. márc. 31. 13:02
 15/81 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám, fizessen ki, mint bárki másnak tenné a szolgáltatásaiért, akkor nagyon szívesen.
2016. márc. 31. 13:15
 16/81 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim sem főznek minden nap, pedig háziasnak mondhatók, de egyszerűen nem gazdaságos minden nap főzni, ha nem indokolt. Vannak ételek, amik több napig is gond nélkül elállnak, sőt, pl. a töltött káposztát és nem is szeretem frissen, egy nap pihentetéssel sokkal jobban ízlik (jobban összeérnek az ízek), és ebből mondjuk egy fazéknyi több napig fogyasztható.
2016. márc. 31. 13:15
 17/81 anonim ***** válasza:
100%

Én tudod, mit csinálnék azzal, aki ilyet mond? Csak a saját étkezésemről gondoskodnék, aztán megnézném, mikor ébredne fel. Vagy felveszi a normális ritmust és munkamegosztást, vagy vége a kapcsolatnak.

Még abban sem vagyok biztos, hogy a kajafutárok minden nap frissen főtt ételt szállítanak ki... :-)

2016. márc. 31. 13:21
 18/81 anonim ***** válasza:
Főzz 2 napra és kerdezd meg, hogy mi legyen a maradék kajaval vagy mondd azt, hogy erre nagyon sok pénz elmegy és feleslegesen. Ma nem főzz semmit és ulj le beszeni vele, akkor ha babatok lesz megőrülsz. Persze veled mindent megcsinaltat hogy ő tudjon gépezni?! Mikor a legjobban benne van a játékba menj ki, nyomd le az automatat ès nézz értetlenül, hogy hopsz valami kivagta a biztosítékot...
2016. márc. 31. 13:25
 19/81 anonim ***** válasza:
15%

Engem biztosan lepontoztok, de én ezt csinálom kb. 15 éve és eddig azt gondoltam, hogy ez a normális. Én ezt láttam otthon is, nem is volt kérdés, hogy máshogy kéne. Azzal a különbséggel, hogy van, amikor másnapra is marad a kajából.

Amikor dolgoztam, akkor meló után feldobtam a kaját, igazán nem tartott sokáig, így volt másnapra is mit vinni. Nem mondom, hogy nem fárasztó, de fizikai munkát végez a párom, ráadásul finnyás is...nem várhatom el tőle, hogy a szendvicstől bírja a melót.

Ha egy héten kétszer este hideget vacsizik (nem főtt étel), még nem történik semmi, de jogos az igénye a meleg kajára.

Hétvégén főzz előre, használd ki a fagyasztódat és észre sem veszed, máris megvan a főtt kaja.

Ja, és akkor végzett a férjem házimunkát ez alatt az idő alatt, amikor gipszben volt a kezem, meg amikor elkapott valami kehe pár napra.

Azt hiszem, hogy nem illetek össze, ha ennyire elmennek egymás mellett az elvárások...

Bocsánat.

33/n

2016. márc. 31. 13:33
 20/81 A kérdező kommentje:
Az en parom nem vegez fizika munkat csak sokat jarkal ide oda. O se szendvicsen el mert muszaly foznom kulonben kiabal. De akkor a te ferjed mit csinal?
2016. márc. 31. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!