Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltartani valakit, mert jól néz ki?
Figyelt kérdés
Valaki fejtse ki, hogy miért kell eltartani egy lányt/nőt, csak azért mert jól néz ki? A pasikat ez nem idegesíti, hogy le vannak húzva anyagilag?2016. márc. 18. 00:24
11/15 anonim válasza:
Tudod nem mindenkit érdekelnek az anyagiak. Ha van elég pénzem hogy eltartsam a párom akkor megteszem, nem sajnálom rá a pénzem. Már ha ő is így akarja. Mi a gond ezzel?
12/15 anonim válasza:
Pedig, szex helyett rovancsolni jajj de jó. Meg a párkapcsolati terápia a könyvelőnél....nem tudjátok mit hagytok ki....lúzerek. :D
13/15 A kérdező kommentje:
Jajj 9-es...:)
Már vártam ki magyarázza belém a nemlétezőt :)
Nincsen semmilyen rejtélyes ok, csak szimplán kíváncsi vagyok, az ember már csak ilyen, nem?
Egyébként köszönöm a válaszokat.
2016. márc. 18. 10:16
14/15 anonim válasza:
Szerinted hogy jó? Mindenki betesz a közösbe ugyanannyit, a maradékot pedig saját belátásuk szerint elköltik?
15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es, én nem beszélhetek más helyett, de nekem nem lenne arcom elvenni, amihez nem teszek hozzá soha semmit.
2016. márc. 18. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!