Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltartani valakit, mert jól néz ki?
Nem KELL hanem ez mindkét fél számára JÓ.
Mit nem értesz ezen?
Őszintén én bármit megadnék egy kedves és szerető barátnőért, azonban a természeti adottságaim nem megfelelőek ehhez, mivel sovány vagyok és alacsony mind ez megspékelve egy turcsi orral. :(
Megjegyzem, hogy szegény vagyok, nem azért írtam.
30 F
Lehet, hogy te ezt ebben a formában nem akarnád, de mégis azt gondolod, hogy egy érdekkapcsolat az teljesítménynélküliségről szól. Csakhogy ez is teljesítmény, mert te például nem lennél képes rá (vagy mégis)
Mindenesetre az, hogy ezt a kérdést feltetted, jól mutatja, hogy rezonálsz a témára valamilyen "rejtélyes" okból...
"Nincs lehúzva. Ez egy win-win helyzet. Kár, hogy ezt nem érted. A kérdés alapja személyes frusztráció. Mondd, miért fáj?"
azaz, win-win helyzet :'D csak nem ebben a világban. =)
a nő örül mert a pasija pénzes és nem kerül utcára, a pasi meg örül hogy a nő nem hagyná el, max megcsalná sunyiban, mert hát a pénz megoldás mindenre.
itt a win-win helyzeted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!