Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keres nálatok a férfi, mennyit a nő?
illetve lányok milyen elvárasotok van egy férfi keresete iránt?
fiuk, milyen elvárasotok van egy női kereset iránt?
Jaajj szegénykéim.amit Amit megkerestetek a kérdés kiírása óta, az csak a kafatériámnak a fele.
31/f
Nekem, van egy fix 200 ezrem, hozzá változóba 100-250 ezer, mikor hogy.
Páromnak van egyszer fix 130 ezer és egy másik fix 90 ezer.
Nála is van változó, alkalmi bevétel, valahol 80-100 ezer körül. Soha nem látjuk előre, mennyi is lesz a bevételünk.
Mindennel együtt nettó 250 ezer forint a fizetésem. Párom eddig nettó 150 ezret kapott, most munkanélküli lett, így csak segély van, amúgy én tartom el.
24F
Férfi vagyok, és inkább nem írom le, hogy mennyit keresek, úgysem hinnék el a kételkedők, ha már nettó háromszázezren kiakadnak.
A lényeg, hogy nincsenek anyagi gondjaim, nem okozna problémát elutazni bárhova, beülni bármilyen étterembe, stb. Barátnőm nincs; amikor volt, akkor még egyikünk sem keresett semennyit.
Én 250 nettó (N)
Párom 200 nettó + túlóráért pluszpénz, minden hónapban más (F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!