Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keres nálatok a férfi, mennyit a nő?
illetve lányok milyen elvárasotok van egy férfi keresete iránt?
fiuk, milyen elvárasotok van egy női kereset iránt?
# 2: Most így végiggondolva a következők kellenek hozzá:
-Szakirányú felsőfokú végzettség
-Sok éves szakmai tapasztalat
-Kapcsolati tőke
(Utóbbi kettőt úgy szereztem, hogy éveken keresztül dolgoztam ingyen, önkéntesként a főállásom mellett, mire elkezdtek hívni fizetős munkákra is)
Hajrá! Pár évet belefeccölsz, és az ajtó nyitva áll.
Párom nettó 560-at, én 100-at, de még csak egyetem mellett, gyakornokként, nem teljes állásban, szóval bízom/bízunk benne, hogy ez idővel lesz több is.
Nincs semmilyen elvárásom. Oké, ezeket a számokat látva könnyű mondani, de mielőtt őt megismertem, olyan pasival jártam másfél évig, aki szintén egyetemista volt, csak alkalmi munkát vállalt néha-néha, a szüleivel élt, és még jogsija sem volt. Ő csalt meg engem, többször is, szóval az anyagiakhoz vagy bármi ilyesmihez semmi köze nem volt a szakításnak.
Férjem: 2000 EUR
Én: 1600 EUR
Elvárásaim nem voltak, nem a pénz alapján választottam férjet... magamat is el tudom tartani, 18 éves korom óta egyedül éltem.
OFF
Na tessék! Akkor a nettó 160-180-ammal le is húzom magam a retyón. Pá!
ON
Mikor épp dolgozok, akkor kb 130-at kapok nettó, de ez még végzettség nélküli gályázás, ha lesz diplomám, többet kapok majd remélhetőleg.
Elvárásom annyi, hogy nagyságrendileg ugyanannyit keressünk, a nagy különbség bárki javára szerintem csak konfliktust szül.
21/L
Ennek a felét nem kell elhinni, itt mindenki havi 400 ezret keres, a párja meg még többet.
Közben meg ha feldobsz nekik két keresztkérdést, akkor olyan marhaságokat kapsz, mint amit a négyes hozzászóló írt.
Jó lesz az havi 90 ezernek is, a párja meg 130 nettó plusz 5 ezer cafeteria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!