Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nálatok ki, milyen házimunkát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok ki, milyen házimunkát végez? Milyet a női tag és a férfi?

Figyelt kérdés
Milyen a felosztás? Mióta vagytok együtt? Milyen státuszban?
2015. júl. 13. 13:32
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
5 év, házasságban élünk. Mindenki azt csinálja, amihez épp odaér. Mindketten takarítunk. Egyedül a főzés az, amit inkább én, a feleség csinálok, mert a férjem lassú :) megcsinálja simán, csak kétszer annyi idő, ráadásul én imádok főzni, közben zenét hallgatni, filmet hallgatni. De én is éppúgy tudok szerelni, mint ő mosni vagy teregetni :))) Szombaton egyszerre esünk neki a tennivalóknak, 1 óra alatt készen van szó szerint minden :)
2015. júl. 13. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi is megosztjuk a férjemmel a házimunkát, mert így jobbn kijövünk időben, vagy ha esetleg épp a nagyinál van a csemete, akkor gyorsan összedobjuk a lakást, elosztjuk a munkát, pl van olyan, amit férjem nagyon finoman tud főzni, ha éppen olyat eszünk, ő csinálja, amúgy többségben én főzök.. Muszáj, h legyen egymásra időnk. Mert másképp nem működne a dolog. Nem tudnánk együtt lenni , semmit csinálni, ha minden 101%-ban rám hárulna.

Én hamarosan szülni is fogok, így pl a bevásárlást a férjem csinálja (profi módon) és minden nehezebb házimunkát kezd átvenni (bár ő mondjuk élvezi is még, közben elcigizget, elzenélgetünk fiatalkorunk slágereit hallgatva... Hol nevetve-oltogatva, hogy ki mit hallgatott 10en évesen :) ) 7 éve vagyunk együtt, házasok vagyunk.

2015. júl. 13. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:
3 éve élünk együtt, huszonévesek vagyunk. Én főzök, mert ez nekem hobbi, ő mosogat, és leviszi szemetet, mert ezt én utálom. Ezen felül én szeretem a fürdőt takarítani, a többit az csinálja, aki épp ráér/akit jobban zavar. Így rám több meló jut, de ez kicsit sem zavar.
2015. júl. 13. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs felosztás, mindenki csinál mindent, aki épp jobban ráér vagy több kedve van hozzá.

10 hónapja vagyunk együtt és nemrég költöztünk össze.

2015. júl. 15. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha engedném akkor minden rám hárulna de ha elkezdek ordibálni hogy legyen már tökös és ne csak a hülye játékát nyomkodja, akkor duli-fuli de segít..mi ilyen normálatlanul oldjuk meg:D
2015. júl. 18. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Tizenvalahány éve ismerjük egymást, most nem számolom ki. Jópár éve lakunk együtt.

Sosem osztogattuk, alakult, ahogy jött, egyikünk sem pofátlan, bár a házimunkákért nem vagyunk oda.

Valahogy mindig a párom mos, amióta új mosógépünk van, neki jut eszébe. Én vagyok itthon, úgyhogy hétközben én főzök, amennyiben kedvem van vagy úgy ítélem meg, illik, mert az éhesen hazaeső párom bajban lesz, ha egy nap kétszer kell rántottát ennie.

A barkácsolás az enyém, kivéve a falfúrást, az nem megy jól. A burkolás közös, de a finomabb műveletek csak nekem mennek.

A mosogatás közös, így is rengeteg, nem is értem, oly egyszerűeket eszünk...

A takarítás kb. egyikünké sem, nem vagyunk érte oda, néha valamelyikünk csinál valamit e téren, azért mocsokban sem akarunk élni. De tuti nem közelítjük meg a rendes háziasszonyok szintjét.

Vasalni eszünkbe se jut, értelmetlen borzalomnak tekintem, gondolom, ő is. Direkt vasalást nem igénylő ruháink vannak.

Alapvetően szimmetrikus a dolog, csak van, amit az egyikünk utál és sosem csinálja, na az a másiké.

Egy munka volt, ahol versengtünk, mert mindketten odavoltunk érte, a fahasogatás :)

Biológiailag én vagyok a nő, ő a férfi, amúgy androgünök volnánk, nem soroljuk be magunkat a 2 doboz egyikébe sem, valahogy nem illik ránk a dolog. Mindkettőnknek nagyon gyenge fogékonysága van a nemi szerepekre, olyan értelmetlennek tűnik az egész.

2015. júl. 22. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!