Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keres nálatok a férfi, mennyit a nő?
illetve lányok milyen elvárasotok van egy férfi keresete iránt?
fiuk, milyen elvárasotok van egy női kereset iránt?
ba**sszki és még azt írták h 150 az átlag fizetés....
Én 170-200 között keresek
Az attól függ, mennyire van kedvem dolgozni, ha van akkor 200-at ha nincs akkor 150-et.
De eddig mindig a barátnőim kerestek többet.
De ja elég érdekes az átlag ezek szerint
Én is úgy hallottam tv-ben is , hogy 150 e Ft az átlag de ezt még sokalltam is valahol.
De ezek szerint való igaz sőt vehetjük lassan a 250 e Ft-ot, mégsem olyan szegények az emberek csak hazudik mindenki ezek szerint, vagy itt nem mondanak igazat és ezt scak szeretnék
# 10: Ja tényleg, a cafetériát kihagytam. Amúgy a párom most akar váltani, mert műszaki felsőfokú végzettséggel a nettó 250 igencsak kevésnek számít (nem pályakezdőként).
Azt meg, hogy én mennyit keresek, hadd tudjam már jobban, mint egy vadidegen, arctalan valaki... Azért a szaktudást meg szokták fizetni, még ha neked furcsa is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!