Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keres nálatok a férfi, mennyit a nő?
illetve lányok milyen elvárasotok van egy férfi keresete iránt?
fiuk, milyen elvárasotok van egy női kereset iránt?
A barátom nettó 210ezret,én 120 (fizetésem)+20ezret (garázskiadás). Nincsenek elvárásaim a keresete iránt :)
Mikor megismerkedtünk ő még diák volt,nulla keresettel,aztán gyakornoki fizetése volt egy ideig,most meg ezt az összeget keresi.
Én vagyok a kivétel.Én havi 130 e ft.Párom semmit.
Albiba,2 gyermekkel.Hogyan osztanád be????Ez van sajnos.
#45 Tudod ezen már én is gondolkodtam.
El nem tudom képzelni, hogy a hozzátok hasonlóak hogy oldják meg, és hogy hogyan lehet ebből jóllakni, tovább lépni. De minden tiszteletem a tied, és a hozzátok hasonlóké.
Most, az adóbevallások idején lehet ezt a kérdést pontosabban megválaszolni:
Az éves jövedelmem egyszerű alkalmazottként 7-es számmal kezdődik, utána még 6 számjegy áll. Van hozzá céges autó.
Feleségem is dolgozik, neki 1-essel, és úgy van még 6 számjegy, tehát jelentős a különbség, de nem érdekel, szeretjük egymást, ő a gyerekek nevelésében jobban benne van. Ha többet keresne egy nagyobb elfoglaltságot igénylő helyen, akkor a gyerekekkel lenne kevesebbet. Én mérnök vagyok egy multinál, ő hazai vállalkozásnál ügyintéző.
Ez a fizetés multiknál teljesen szokásos, a főnököm 10M forint felett kap/év, az ügyvezető jelentősen többet (bruttó).
Én 230+caf, párom 260+caf, nettoba. És vidéki megyeszékhelyen élünk. Nem csak Pestből áll Magyarország..
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!