Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti a helyemben mit tennétek? :|

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a helyemben mit tennétek? :|

Figyelt kérdés
Nem rég óta, lassan 3 hónapja együtt élek a párommal. Az elején nem is volt gond, de mostanában nincs ideje rám. Egész nap dolgozik, délután 5-6 körül jön haza, fürdik aztán alszik. És ez minden nap. Én értem hogy fáradt, de nagyon magányos vagyok. Hétvégén meg semmihez nincs kedve, sőt van hogy plusz munkát vállal. Nagyon hiányzik,, és egyedül érzem magam.

2015. aug. 25. 23:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nálunk is az volt az egyetlen töltsükeggyüttahétvégét alternatíva, csak azt valahogy nem tudtam közös programnak tekinteni, hogy nézhettem, ahogy berúgnak. :D
2015. aug. 26. 00:23
 12/22 A kérdező kommentje:
őszintén nem tudom mit csináljak. Nagyon nagy a szeretet igényem, jó, egy nap 2perc szeretetet kapok tőle, mielőtt elalszik és hozzám bújik..de ennyi.
2015. aug. 26. 00:26
 13/22 anonim ***** válasza:
62%
Ne sz*pasd magad. Iszkiri!
2015. aug. 26. 01:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez minden csak nem párkapcsolat.

Beszélgessél el vele komolyabban,mert ennek nem sok értelme van szerintem.

F40+

2015. aug. 26. 01:22
 15/22 Mumusan ***** válasza:
Mondd meg neki hogy egy kicsit pörögjön fel, mert ez neki sem jó. Ha 5-6-körül hazaér, akkor még simn együtt lehetnétek 3-4 órát. Este lefekvés előtt egy jó sétától is jobban alszik majd. De lehet hogy el kellene mennie orvoshoz ha mindig fáradt. Ír fel neki étrendkiegészítőt ami helyrerakja.
2015. aug. 26. 06:09
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan menj el ahová csak akarsz.

Nem szólhat bele ha elmész.

Nem tudom mióta vagytok együtt de gondolj be hogy ez azóta van igy mióta összekölzöztetek,na vajon miért?

Mert előtte el kellett hozzád mennie hogy talákozzatok de most már nem kell kimozdulnia hisz ott vagy amikor hazaér.

Fáradt?Ez hülyeség,kifogás!

Egyszerűen ellustult.

Nem dolgozik többet mint más ember én is éjfél körül fekszem és lám már fent vagyok.

11 órát alszik napota,többet mint amennyit dolgozik.Ha nem bírja a munkát akkor keressen könnyebbet,de így nem lessz hosszú ez a kapcsolat mert nem fogod bírni.Aztán majd csodálkozik ha megcsalod esetleg.

Szóval beszélgess el vele erről hogy ez nincs rendben és változtasson vagy szakítasz.

Vagy előtte próbáld ki hogy hazaköltözöl.

Ha olyan lesz mint volt előtte akkor nem kell összeköltözni ilyennel.

A programok is hasonló okok miatt maradtak el.

Ott vagy igy nem kell már semmit tennie azért.

2015. aug. 26. 07:13
 17/22 anonim ***** válasza:
44%
Legyél a szeretőm! :)
2015. aug. 26. 07:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát 6-kor kel 6-kor hazaér fürdés kaja alvás, akkor feküdjön le 7-kor mondjuk, tehát alszik 11 órát...

Én hiperaktív vagyok, szóval nem tudom milyen szinten fáradt, de én pl fél 6-kor kelek és van, hogy 2-kor fekszek, mondjuk én irodai munkát végzek.

Szerintem ha akarna ő is tudna ébren maradni, erről a problémáról beszéltél már vele?

Mit dolgozik? és mit dolgozott akkor amikor nem volt gond az idővel?

22F

2015. aug. 26. 08:09
 19/22 A kérdező kommentje:
Kőműves
2015. aug. 26. 12:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk az elég kemény fizikai meló.Abban valóban el lehet fáradni.De az elején is ezt csinálta gondolom.Akkor miért nem volt fáradt?
2015. aug. 26. 20:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!