Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti a helyemben mit tennétek? :|

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti a helyemben mit tennétek? :|

Figyelt kérdés
Nem rég óta, lassan 3 hónapja együtt élek a párommal. Az elején nem is volt gond, de mostanában nincs ideje rám. Egész nap dolgozik, délután 5-6 körül jön haza, fürdik aztán alszik. És ez minden nap. Én értem hogy fáradt, de nagyon magányos vagyok. Hétvégén meg semmihez nincs kedve, sőt van hogy plusz munkát vállal. Nagyon hiányzik,, és egyedül érzem magam.

2015. aug. 25. 23:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Korán kel, vagy miért kell rögtön aludnia este 7 körül már?
2015. aug. 26. 00:01
 2/22 A kérdező kommentje:
6 körül kel
2015. aug. 26. 00:03
 3/22 anonim ***** válasza:
36%
Ha én 6-kor kelek, legkorábban 11-kor fekszem le, nem 7-kor... :D
2015. aug. 26. 00:06
 4/22 Kenzo Tenma ***** válasza:
86%
Akkor is elég mondjuk 11-kor lefeküdni. Nehogy már egy felnőtt embernek nem elég 7 óra. De még, ha 8-at alszik, akkor is elég lenne csak 10-kor aludni. Addig meg azért foglalkozhatna veled. Én megkérdezném amúgy tőle, hogy elég neki a lakótársi viszony? Amúgy nyilván elég, mert, ha szeretne, akkor nem csinálná ezt.
2015. aug. 26. 00:06
 5/22 anonim ***** válasza:
25%
Írd le neki egy lapra, azt majd akkor olvassa el, amikor akarja, és akkor majd megnézi, mit lehet tenni az ügy érdekében. Mert ha kifejezi, hogy szeret, meg egyébként nincsenek vitáitok, meg te is szereted őt, akkor simán maradjatok együtt, amúgy lehet, hogy már a jövőn gondolkozik, és azért szeretne még többet dolgozni, h minél többet adhasson családjának; meg amúgy menjél el barátnőiddel mászkálni, jó az.
2015. aug. 26. 00:08
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

6 az nincs korán, én éjfél körül vagy akár később alszom el ha 6-kor kelek.

Beszéltetek már erről?

2015. aug. 26. 00:08
 7/22 anonim ***** válasza:
41%
Stop!Lehet,hogy munkába menekül a kapcsolat elől,mert lehet,hogy vmiért nem érzi benne jól magát; esetleg csak tart lehetséges konfliktusoktól, de szeret, és nem akar veszekedni, vagy csak simán maguktól a konfliktusoktól fél?
2015. aug. 26. 00:12
 8/22 A kérdező kommentje:
nem nagyon szereti ha elmegyek itthonról. Most múlthét szombaton is elmentem barátnőmmel bulizni, DE MEGKÉRDEZTEM hogy el e mehetek(neki semmihez nem volt kedve) és besértődött, aztán facebookon írkált, hogy ez neki szarul esik stb..veszekedés csak ebből szokott lenni, hogy nincs ideje rám, mindig fáradt. Meg néha nem úgy szól vissza ahogy kéne.
2015. aug. 26. 00:12
 9/22 anonim ***** válasza:
86%

Az ilyen pasitól menekülni kell.

Ha külön programot szerveztem, akkor ment a nyafogás, hogy "jajj, nem is akarsz velem lenni, nem is szeretsz, blablabla...", de ha bármi közös programot javasoltam, akkor nincs időm és/vagy nincs kedvem és/vagy nincs pénzem volt a válasz. Ha meg mondtam, hogy akkor javasoljon ő, akkor fel volt háborodva, hogy miért mindig ő találjon ki programot. (Mert fél év alatt egyszer kitalált egyet.:D)

2015. aug. 26. 00:20
 10/22 A kérdező kommentje:
nálunk nem így van. Kitalál ő programot, de az oylan mint múltkor, hogy átmentünk haverjához, ittak, aztán én le se voltam szarva. :'D
2015. aug. 26. 00:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!