Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a helyemben mit tennétek? :|
Figyelt kérdés
Nem rég óta, lassan 3 hónapja együtt élek a párommal. Az elején nem is volt gond, de mostanában nincs ideje rám. Egész nap dolgozik, délután 5-6 körül jön haza, fürdik aztán alszik. És ez minden nap. Én értem hogy fáradt, de nagyon magányos vagyok. Hétvégén meg semmihez nincs kedve, sőt van hogy plusz munkát vállal. Nagyon hiányzik,, és egyedül érzem magam.2015. aug. 25. 23:56
21/22 anonim válasza:
Nem éltek ti együtt, max. egy lakásban.
Ő nem csinál semmit, de ha te igen, akkor besértődik?
Akinek az egyedüli érdekes programja, hogy iszik a haverjaival...
Lehet, hogy nagyon kemény a munkája, de ez az alvásigény 3-4 éves gyerekeket jellemez.
22/22 anonim válasza:
Ha gyúrok vagy 1,5 órát,akkor bizony nekem is kevés a 8 óra alvás is.Pedig én már 44 éves vagyok nem 4 :)
Persze ez nem mentség arra,hogy nem foglalkozik veled.
Vele kellene megbeszélned,hogy ez neked így nem jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!