Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak ti hogy álltok ezekhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hogy álltok ezekhez a dolgokhoz?

Figyelt kérdés

Nem vagyok őrült feminista. Szerintem jó ha egy kapcsolatban a nő nő, a férfi pedig férfi. Ezen ténytől elvonatkoztatva van azonban pár dolog amiben egyetértek velük

- Szerintem az az egészséges ha a gyereknevelésből a férfi és a nő egyszerre próbálja meg kivenni a részét. Ez azt jelenti, hogy a nő nem okítja állandóan a férfit, hogy mit hogyan csináljon, rá meri bízni a gyereket a férfi viszont természetesnek és nem bébiszitterkedésnek fogja fel a saját gyerekével való foglalkozást.

- Úgy tisztességes ha a házimunka valamilyen szinten megoszlik a két fél között. Oké, hogy mondjuk a nő mos és főz, de a férfinek ne derogáljon kivinni a szemetet vagy magától felporszívózni néha

- Nem értem, hogy a nők ugyanazért a munkaért miért kapnak kevesebb fizetést mint a férfiak.

- Szerintem egy családban ne a férfi legyen csak a kenyérkereső, az a jó ha mindkét fél tesz a kasszába.

- Ne csak a férfinak legyen "kiruccanás, iszogatás a haverokkal" hanem ugyanezt kapja meg a nő is

A mi kapcsolatunkban ez mind jól működik, ezért is nem értem máshol miért nem ez a természetes.

Azok a férfiak akik "ki nem állhatják az ilyen feminista dumákat" ezekkel a pontokkal sem értenek egyet?

27/L

2015. aug. 16. 13:59
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
74%
Lássuk a te esetedet kérdező. Neked és a hozzád hasonlóknak soha nem lesz annyi eszetek, hogy három mondat után ne buktassátok le magatokat.
2015. aug. 16. 15:46
 32/37 A kérdező kommentje:
Értem, akkor biztos tényleg buta vagyok :( És ezt a gyakorikérdéseken kellett megtudnom. Erre az oldalra csak azért érdemes amúgy járni, hogy az ember megtapasztalja a jó magyar valóságot. Legyen szép napotok!
2015. aug. 16. 15:53
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
# 32 Milyen magyar valóságot? Én például értelmes vitát folytattam veled. - Addig a pontig, amíg figyelmen kívül nem hagytál, és helyette le nem álltál a trollokkal cicaharcolni. - Pont fordítva kéne. A trollokat ignorálni, az érdemi vitában meg részt venni. Vagy ne vegyél részt a vitában akkor, és harcolj a trollokkal. Csak akkor ne magyar valóságozz, mert ezzel a cselekedettel te is a magyar valóságot erősíted.
2015. aug. 16. 15:57
 34/37 A kérdező kommentje:
A magyar valóság az hogy tömény rosszindulattal teli emberek írogatnak kérdéshez nem illő válaszokat. A te írásodra szerintem reagáltam, nem éreztem értelmét érdemben folytatni. Neked is megvolt a véleményed meg nekem is, ez így van rendjén.
2015. aug. 16. 16:00
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet egyenlőségjelet tenni a két nem közé sajnos! Gyerekelhelyezésnél a kicsinek jobb ha az anyja mellett van ezért is szokták neki ítélni és nem az apának. Sokkal jobban kötődik az anyjához még abban a korban és ki kell, hogy alakuljon a normális anya-gyerek viszony is! Az viszont már a nő hibája szokott lenni, hogy nem engedi a kötelező láthatásnál többször találkozni az apukával pedig kifejezetten jót tenne! Én nem tapasztaltam sokat a felsorolt pontokból a való életben de ha Te igen akkor jogos,hogy tenni kell ellene. A másik oldalról viszont csak olyan pontokat írtál Te is és a feministák is csak olyan dolgokat szoktak emlegetni ahol a nők az "áldozatok"! Egy feministát sem hallottam még azt mondani, hogy kezdeményezhetnének már a lányok is ismerkedést, fizethetnének a nők is a randikon, töröljék el, hogy ingyen menjenek buliba stb. Ha tényleg az egyenlőségért küzdenek akkor ezek miért maradnak ki? Csak a nők jogait képviselik? De miért hisz épp az a cél, hogy nem alapján ne különböztessenek meg senkit, nem? ?! Ha van egy olyan mozgalom ami az egyenlőségért küzd de csak az egyik felet (nemet) támogatja akkor nem hibás az egész rendszer?
2015. aug. 16. 16:27
 36/37 A kérdező kommentje:
Szerintem a nők is kezdeményezhetnek nincs abban semmi és alap dolog hogy felezik a számlát, főleg ismerkedős szakaszban. Hosszú kapcsolatban már oké hogy néha a férfi elviszi vacsorázni és állja a cehhet de ha moziba is megyünk mindig felezünk valamilyen formában. Közös a kassza, közösen állunk jórészt mindent... Én ezekkel egyetértek és szerintem sem oké hogy ingyen van a szórakozás a lányoknak. Azokat akik meg állandóan meghivatják magukat női előjoguknál fogva lehánynám legszívesebben.
2015. aug. 16. 16:33
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Jó az ,hogy nálatok hogyan van az egy dolog attól még fennáll a probléma. Én sem adnék kevesebb fizetést a nőknek! Amúgy csak kíváncsiságból miért épp a férfinek kellene a hosszabb kapcsolatban néha állni a számlát? Meg miért pont a hosszabb kapcsolatban miért nem az ismerkedési stádiumban?
2015. aug. 16. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!