Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti hogy álltok ezekhez a dolgokhoz?
Nem vagyok őrült feminista. Szerintem jó ha egy kapcsolatban a nő nő, a férfi pedig férfi. Ezen ténytől elvonatkoztatva van azonban pár dolog amiben egyetértek velük
- Szerintem az az egészséges ha a gyereknevelésből a férfi és a nő egyszerre próbálja meg kivenni a részét. Ez azt jelenti, hogy a nő nem okítja állandóan a férfit, hogy mit hogyan csináljon, rá meri bízni a gyereket a férfi viszont természetesnek és nem bébiszitterkedésnek fogja fel a saját gyerekével való foglalkozást.
- Úgy tisztességes ha a házimunka valamilyen szinten megoszlik a két fél között. Oké, hogy mondjuk a nő mos és főz, de a férfinek ne derogáljon kivinni a szemetet vagy magától felporszívózni néha
- Nem értem, hogy a nők ugyanazért a munkaért miért kapnak kevesebb fizetést mint a férfiak.
- Szerintem egy családban ne a férfi legyen csak a kenyérkereső, az a jó ha mindkét fél tesz a kasszába.
- Ne csak a férfinak legyen "kiruccanás, iszogatás a haverokkal" hanem ugyanezt kapja meg a nő is
A mi kapcsolatunkban ez mind jól működik, ezért is nem értem máshol miért nem ez a természetes.
Azok a férfiak akik "ki nem állhatják az ilyen feminista dumákat" ezekkel a pontokkal sem értenek egyet?
27/L
"Mivel a nők veszik ki az otthoni munka nagy részét két ember helyett dolgoznak"
Ezzel például nem értek egyet.Nyilván vannak ilyenek is,de én például férfi létemre szeretem és meg is csinálom szó nélkül az otthoni munka nagy részét,a főzést,takarítást,mosást stb...
Szóval akkor ez például nem minden esetben igaz,ahogyan az sem,hogy a nők kevesebb pénzt kapnak ugyanazért a munkáért.Itt is nyilván vannak ilyenek is,de nem minden esetben.Én tudok nagyon sok helyről,ahol ugyanannyit kapnak nők és férfiak is fizetésként,ugyanazért a munkáért.
24/F
"A kevesebb fizetés miatt meg elnézhető, hogy ingyen mennek a bulikba."
De ha a kevesebb fizetés nem elnézhető, akkor az miért elnézhető, ha ingyen mennek a bulikba? Szerintem egyik se elnézhető.
Az a legnagyobb bajom a feministákkal, hogy ha egy nőt diszkriminálnak, azt felháborítónak tartják, ha egy férfit, azt meg "elnézhetőnek".
19: Azért egy 2015-ös átlag feministához képest viszonylag racionálisan gondolkodik.
Nem azt mondom, hogy mindennel egyetértek, amit írt, de azért elvakultnak nem mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!