Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak ti hogy álltok ezekhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hogy álltok ezekhez a dolgokhoz?

Figyelt kérdés

Nem vagyok őrült feminista. Szerintem jó ha egy kapcsolatban a nő nő, a férfi pedig férfi. Ezen ténytől elvonatkoztatva van azonban pár dolog amiben egyetértek velük

- Szerintem az az egészséges ha a gyereknevelésből a férfi és a nő egyszerre próbálja meg kivenni a részét. Ez azt jelenti, hogy a nő nem okítja állandóan a férfit, hogy mit hogyan csináljon, rá meri bízni a gyereket a férfi viszont természetesnek és nem bébiszitterkedésnek fogja fel a saját gyerekével való foglalkozást.

- Úgy tisztességes ha a házimunka valamilyen szinten megoszlik a két fél között. Oké, hogy mondjuk a nő mos és főz, de a férfinek ne derogáljon kivinni a szemetet vagy magától felporszívózni néha

- Nem értem, hogy a nők ugyanazért a munkaért miért kapnak kevesebb fizetést mint a férfiak.

- Szerintem egy családban ne a férfi legyen csak a kenyérkereső, az a jó ha mindkét fél tesz a kasszába.

- Ne csak a férfinak legyen "kiruccanás, iszogatás a haverokkal" hanem ugyanezt kapja meg a nő is

A mi kapcsolatunkban ez mind jól működik, ezért is nem értem máshol miért nem ez a természetes.

Azok a férfiak akik "ki nem állhatják az ilyen feminista dumákat" ezekkel a pontokkal sem értenek egyet?

27/L

2015. aug. 16. 13:59
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Mint mondtam én nem értek egyet az ingyen bulikkal. Azonban mivel jelenleg nincs egyenlőség, és sok ideig nem is lesz ez így fog maradni. Mivel a nők veszik ki az otthoni munka nagy részét két ember helyett dolgoznak és hamarabb mennek nyugdíjba. Nőként alacsonyabb a fizetésük így fennmarad a férfi, mint családfenntartó modellje. A kevesebb fizetés miatt meg elnézhető, hogy ingyen mennek a bulikba. Egyik résszel sem értek egyet de jelenleg ez a szituáció.
2015. aug. 16. 14:44
 12/37 anonim ***** válasza:
24%
Te beteg vagy.
2015. aug. 16. 14:46
 13/37 A kérdező kommentje:
Mi alapján sikerült ezt a messzemenő intelligens következtetést levonni? :D ÉS amúgy 80%-os melyik pontra értetted, hogy kibújt a szög a zsákból? Szerintem értelmesen és következetesen fejtettem ki a véleményem.
2015. aug. 16. 14:47
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
# 11 Világos. Megértem, hogy realista módon állsz hozzá, de akkor a nők követeléseit se hangoztassuk. Úgy se fog változni! Vagy... hangoztassuk mindkettőt, és szépen lassan romboljuk le azt a rendszert, amely mindkét nemet elnyomja?
2015. aug. 16. 14:48
 15/37 anonim ***** válasza:
71%

"Mivel a nők veszik ki az otthoni munka nagy részét két ember helyett dolgoznak"

Ezzel például nem értek egyet.Nyilván vannak ilyenek is,de én például férfi létemre szeretem és meg is csinálom szó nélkül az otthoni munka nagy részét,a főzést,takarítást,mosást stb...

Szóval akkor ez például nem minden esetben igaz,ahogyan az sem,hogy a nők kevesebb pénzt kapnak ugyanazért a munkáért.Itt is nyilván vannak ilyenek is,de nem minden esetben.Én tudok nagyon sok helyről,ahol ugyanannyit kapnak nők és férfiak is fizetésként,ugyanazért a munkáért.

24/F

2015. aug. 16. 14:56
 16/37 A kérdező kommentje:
Igen én is tudok sok olyan helyet! De a kivételektől eltekintve sajnos általánosságban így van ahogy írtam :) Örülök hogy neked mások a tapasztalataid.
2015. aug. 16. 14:58
 17/37 anonim ***** válasza:
72%

"A kevesebb fizetés miatt meg elnézhető, hogy ingyen mennek a bulikba."

De ha a kevesebb fizetés nem elnézhető, akkor az miért elnézhető, ha ingyen mennek a bulikba? Szerintem egyik se elnézhető.

Az a legnagyobb bajom a feministákkal, hogy ha egy nőt diszkriminálnak, azt felháborítónak tartják, ha egy férfit, azt meg "elnézhetőnek".

2015. aug. 16. 14:58
 18/37 A kérdező kommentje:
A kis bejegyzés végén ott van hogy egyik ponttal sem értek egyet. Nem elnézhető hogy kevesebbet keresnek. Ha viszont nem keresnek kevesebbet akkor az ingyen buli sem oké. DE mivel kevesebbet keresnek szerintem az a legkisebb gond hogy most kifizetik-e azt az 500 forintot vagy sem... Szövegéértéés. :D
2015. aug. 16. 15:00
 19/37 anonim ***** válasza:
42%
Sötét vagy kérdező, mint az éjszaka! Te ELVAKULT FEMINISTA. Na nyomd a pirosat!
2015. aug. 16. 15:05
 20/37 anonim ***** válasza:
55%

19: Azért egy 2015-ös átlag feministához képest viszonylag racionálisan gondolkodik.

Nem azt mondom, hogy mindennel egyetértek, amit írt, de azért elvakultnak nem mondanám.

2015. aug. 16. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!