Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak ti hogy álltok ezekhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hogy álltok ezekhez a dolgokhoz?

Figyelt kérdés

Nem vagyok őrült feminista. Szerintem jó ha egy kapcsolatban a nő nő, a férfi pedig férfi. Ezen ténytől elvonatkoztatva van azonban pár dolog amiben egyetértek velük

- Szerintem az az egészséges ha a gyereknevelésből a férfi és a nő egyszerre próbálja meg kivenni a részét. Ez azt jelenti, hogy a nő nem okítja állandóan a férfit, hogy mit hogyan csináljon, rá meri bízni a gyereket a férfi viszont természetesnek és nem bébiszitterkedésnek fogja fel a saját gyerekével való foglalkozást.

- Úgy tisztességes ha a házimunka valamilyen szinten megoszlik a két fél között. Oké, hogy mondjuk a nő mos és főz, de a férfinek ne derogáljon kivinni a szemetet vagy magától felporszívózni néha

- Nem értem, hogy a nők ugyanazért a munkaért miért kapnak kevesebb fizetést mint a férfiak.

- Szerintem egy családban ne a férfi legyen csak a kenyérkereső, az a jó ha mindkét fél tesz a kasszába.

- Ne csak a férfinak legyen "kiruccanás, iszogatás a haverokkal" hanem ugyanezt kapja meg a nő is

A mi kapcsolatunkban ez mind jól működik, ezért is nem értem máshol miért nem ez a természetes.

Azok a férfiak akik "ki nem állhatják az ilyen feminista dumákat" ezekkel a pontokkal sem értenek egyet?

27/L

2015. aug. 16. 13:59
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Borzasztó messze állok az elvakult feministától. :D De ahogy érzed. Ne aggódj nem tartom annyira a válaszod hogy bármit is mondjak rá.
2015. aug. 16. 15:07
 22/37 anonim ***** válasza:
14%
milyen gáz, hogy az itteni f aszfejek miatt már rossznak érzik a nők, ha feministák.
2015. aug. 16. 15:09
 23/37 A kérdező kommentje:
Ja igen még egy pont ami zavar - A nő "nem hagyhatja el magát" de az teljesen normális ha egy életerős férfi 35 évesen pocakot ereszt. A nőket meg három gyerek megszülése után még van pofájuk ba*szogatni. :D Szerintem egyik sem kéne hogy normális legyen, a túlsúly nem esztétikus és nem egészséges. Azzal viszont nem értek egyest, hogy az új "átlagos" testalkatnak a túlsúlyos kövért akarják bemutatni.
2015. aug. 16. 15:11
 24/37 A kérdező kommentje:
Szerintem alapjáraton nem nők és férfiak, hanem emberek vagyunk. Nem a nemünk, hanem az alapján kell minket megítélni, hogy milyen emberek vagyunk és mit értünk el az életben. Én büszkén állítom hogy egy talpraesett sikeres nő vagyok aki hozzá illő talpraesett sikeres férfit tud maga mellett. És 3 csodaszép gyereket.
2015. aug. 16. 15:13
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

# 23 Hülyeség, hogy egy férfi nem hagyhatja el magát. Bár a probléma valós, de megint csak a női részét nézed a dolognak. A fogyasztói társadalomnak elégedetlen nőkre ÉS férfiakra is szüksége van önmaga fenntartásához. Nézz meg bármilyen fórumot amelyben arról panaszkodnak a 40-es férfiak, hogy kopaszon senkinek sem kellenek. Pedig a kopaszság még csak nem is a saját hibájukból történik, hanem a hormonok miatt. Tehát míg sok férfi nem tolerálja, hogy egy nő elhagyja magát, addig sok nő még azt sem tolerálja, ha egy férfin végbemegy egy természetes folyamat.

Sőt mi több, a férfiaknál az is baj, ha elhagyja magát, és az is ha nem. Ha egy férfi ápolt, és igényes, akkor az metroszexuális, meg b*zi az emberek szerint.

2015. aug. 16. 15:17
 26/37 anonim ***** válasza:
67%

"egy talpraesett sikeres nő vagyok aki hozzá illő talpraesett sikeres férfit tud maga mellett. És 3 csodaszép gyereket"

Mikor álmodik a nyomor:-DDD

2015. aug. 16. 15:17
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

"A nő "nem hagyhatja el magát" de az teljesen normális ha egy életerős férfi 35 évesen pocakot ereszt."

Igen, ez nem igazságos. De az sem, hogy ha egy férfi fél/sír, kiröhögik, ha egy nő fél/sír, megvigasztalják, segítenek neki.

Most mondhatunk ilyen példákat, de az a helyzet, hogy ahogy a nőket, úgy a férfiakat is rengeteg esetben éri diszkrimináció, és nem csak a nőket érteket, hanem az összeset figyelembe kellene venni.

2015. aug. 16. 15:19
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
# 23 Ja, és még valami. Pár napja volt Hitchcock születésnapja. Megjelent egy cikket arról, hogy a filmjeiben miért mindig a fiatal, csodaszép nők halnak meg. Azért, mert szegény csávót egész életében visszautasították a kövérsége miatt, és emiatt elkeseredett lett...
2015. aug. 16. 15:19
 29/37 A kérdező kommentje:
Mi az hogy mikről álmodik a nyomor? :D Attól hogy neked valami nem jön össze az én életem ne kérdőjelezd már meg.
2015. aug. 16. 15:36
 30/37 anonim ***** válasza:
64%
Biztosan halálra dolgozod magadat ha ráérsz itt baromságokat írogatni. Egyébként 27 évesen 3 gyerek után szerintem te sem gondoltad komolyan, hogy a "talpraesett és sikeres" férjed nem szúrogatja a feszes csöcsű tiniket amíg te itt nyomogatod a billenytyűket. Az üzeneteit ne nagyon nézegesd ha jót akarsz :)
2015. aug. 16. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!