Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így is vállaljam be a babát?
Biztos, hogy nem vállalnám be!
Én később rákérdeztem volna nála, hogy ezt hogy is gondolta! Baromi sok minden kell egy gyereknek. Arról meg nem is beszélve, hogy te gyes-en fogsz lenni, ami irtó kevés...Abból nem fogod tudni magadat és a gyereket is fenntartani.
Bocsi, de ez így nekem a leendő apuka részéről nagyon komolytalan...
Nézd, mi is külön kasszán vagyunk, úgyhogy nekem ez nem okozott gondot. De én nem voltam gyes-en, mert fél év után visszamentem dolgozni, és a gyed-em maximum volt, szóval nem okozott gondot a külön kassza.
A gyerek dolgai persze a közös kiadások közé tartoznak.
Úgy eleve nem akarnék senkivel együtt lenni, hogy a többszörösét keresi az enyémnek. Ha valamennyivel több vagy kevesebb, oké. De egy ilyen anyagi viszony több problémát is szülhet, nevezetesen az igények beli különbséget. Én nem akarnék az ő pénzén olyan színvonalon élni, amit magamnak nem engedhetek meg.
A részedről eleve nagy butaság volt úgy gyermeket tervezni, hogy meg sem beszéltétek mi lesz az anyagiakkal a jövőben. Az ő álláspontja valamilyen szinten jogos, ha eddig külön volt és ebben egyetértettek, miért változna? A tied viszont elég vérlázító, hogy elvárnád, hogy ezentúl ő tartson el.
Hát, ha ez probléma, akkor szerintem elégé üres az a kapcsolat, ne a babáról mondj le, a pasiról inkább- főleg, ha fél év alatt sem tud összehozni egy gyereket.
De azért kérdezd meg, hogy mit gondol a babás létről, - hátha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!