Vállaljam a babát vagy okosabb döntés ha elvetetem?
Bocs nekem kicsit zavaros a sztori...Júliusban anyagilag nem voltatok felkészülve és párod hatására elvetetted a picit.Most meg anyagilag minden oké és párod is szeretné?Tanulás mellett állásajánlatot is kaptál amit el is fogadsz?
Gyerek mellett is lehet tanulni!Gyeden voltam még amikor elkezdtem a mérlegképest és az utolsó vizsgák idején dolgoztam is mégis sikerült :)
Tudjátok most az jutott eszembe,hogy az ilyenek miatt ítélik el a fiatal anyákat.3 hónapos különbséggel lenne két abortuszod...3 hónapja még minden sza..r volt,nem volt pénz,most már van.Ha jól értem akkor más pasid volt,most össze szedtél egy elvált férfit akinek egy 1-2 hónapos kapcsolatba fogsz szülni.Azt érzed,hogy terhes vagy,következőnek már pozi teszt is van,hogy is van ez?Ott sem stimmel a sztori,hogy mittudomén milyen erős suliba jársz,közben meg az jön le az írásodból,hogy egy primitív liba vagy!
A másikról ne is beszéljünk.19 évesen 2 apáról két gyerek,még csak 12 hetes,de már egyedülálló,gratula.Szüljél ám az összes kannak akit utadba sodor az élet,aztán majd rinyálj minden hónap elején a családi pótlékért.El lehet cseszni az életet véletlenül is,de ti mintha direkt el akarnátok b@ sz.n i.Fiatalon szültem én is,23 évesen,de ilyenkor szégyellem magam milyen emberek vannak a (majdnem) korosztályomban.
Bár sanszos az is,hogy kamu story.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!