Nem tudom mi lenne a jó döntés?
Figyelt kérdés
A párom 27éves jó munkahelye van és van lakásai is.Tanulok még,de gyermeket várok.A szüleim nem akarják,hogy odaköltözzek a páromhoz 17 éves vagyok és azt akarják,hogy adjam örökbe a babát,pedig én nem szeretném örökbe adni.Mikorra megszületik a baba már 18éves leszek.Ilyenkor mit tegyek?2014. júl. 2. 18:04
1/26 anonim válasza:
18 évesen költözz össze a pároddal, és neveljétek együtt a babát. A szüleid nem tehetnek semmit, minden döntés a tied.
2/26 anonim válasza:
Persze, hogy nem akarják, szülő vagyok. De ha Te nem akarod, ne is tedd meg, mert 1. örökké bánni fogod, 2. megutálod a szüleidet is. A párod hogyan vélekedik?
3/26 anonim válasza:
Szuleid ebben meg nem donthetnek. Hatarozd el mit szeretnel es barmiaron tars ki a dontesed mellett. A te gyereked van a szived alatt senki mas nem donthet rola. Az orokbeadast nagyon fontold meg nalunk a csaladban volt ra pelda es hidd el nem kivanom senkinek. En el sem tudnam kepzelni hogy odaadjam az en picikemet. Hidd el pokol...ha utolag megbanod mar tul keso es gondolj bele mikor akkora lesz es felfogja hogy o miert nem kellett az edesanyjanak?
4/26 A kérdező kommentje:
Ő szeretné a babát és elszeretne venni,megbeszéltük hogy a sulit magántanulóként folyatom a baba egy éves korába megy bölcsibe és utána megyek egyetemre.Van diákmunkám is amíg tudom csinálom.Párom már nagyon várja és én is várok,eszembe sincsen örökbe adni,csak a szüleim akarják.
2014. júl. 2. 18:12
5/26 A kérdező kommentje:
Októberre vagyok kiírva és augba töltöm a 18.-t,szüleim addig nem tudnak semmit tenni,hogy örökbe adják?Vagy a belegyezésük nélkül megfoghatom a cuccaimat és elköltözhetem már a páromhoz?
2014. júl. 2. 18:17
6/26 anonim válasza:
Szia! Semmiképpen ne add örökbe a babát, ha nem akarod! :) Ha 18 leszel, mire megszületik, akkor meg főleg. Ha meg a párod is szeretné akkor meg pláne minden ok! :) Sok boldogságot Nektek! :) És boldog babavárást! :)
7/26 anonim válasza:
Orokbe adni nem tudjak a koltozessel mar lenne egy kicsi problema amig nem toltid be a 18at. Ezzel szerintem ok is tisztaba vannak ha a hivatalis utat is probaljak valasztani mindenkeppen a te es a picid javara dontenek. Senki nem veheti el toled. Gondolom amugy sem fordulnanak hivatalos uton ellened. Ugyhogy ha ugy gondoljatok a parotokkal hogy jobb lesz ha odakoltozol akkor ne gondolkozz. Szuleid is udovel megenyhulnek
8/26 anonim válasza:
akkor költözzetek össze es bizonyitsd be mindenkinek hogy tudjátok segitseg nelkül nevelni....ennyi...a szüleidet nem kényszeritheted hogy segitsenek...ahogy ez a te/ti döntésed/döntésetek, úgy ez az övék...
9/26 A kérdező kommentje:
Nem a segítségüket kértük,mert megtudjuk oldani ketten,hanem azzal akarnak visszaélni,hogy nem vagyok 18. azt mondják így akarnak megvédeni attól,hogy örökre elrontsam az életemet.Igen ez a mi döntésünk volt,a kislányunk és tök aranyos mikor mozog a hasamban.Hogyan tudom magam nagy korusitani előbb?Vagy nem érdemes 1 hónap és 18 vagyok.
2014. júl. 2. 18:58
10/26 anonim válasza:
a hasadbol nem vehetik ki...nem értem mi a kérdés, ha szülésnél meg 18 leszel akkor meg gyám sem kell a babának!nem vehetik el/ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!