Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom mi lenne a jó döntés?

Nem tudom mi lenne a jó döntés?

Figyelt kérdés
A párom 27éves jó munkahelye van és van lakásai is.Tanulok még,de gyermeket várok.A szüleim nem akarják,hogy odaköltözzek a páromhoz 17 éves vagyok és azt akarják,hogy adjam örökbe a babát,pedig én nem szeretném örökbe adni.Mikorra megszületik a baba már 18éves leszek.Ilyenkor mit tegyek?

2014. júl. 2. 18:04
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Mint kiderül nem anyám lesz a gyámja mivel akkor már 2 hónapja befogom tölteni a 18.évemet.

Tegnap este volt egy nagyon nagy vitám a szüleimmel de inkább anyámmal...sírva ugyan de összepakoltam a cuccomat és éjjel 1órakor azt mondta menjek amerre látok ugy hogy a páromnál vagyok már és gyámhivatalba befogunk menni holnap.Párom ma dolgozok,így ezért holnap mert velem jön és megmondjuk,hadd maradjak ott aug elejétől nagykorú vagyok.Remélem engedni fogják!

2014. júl. 3. 09:03
 22/26 anonim ***** válasza:
Úristen útolsó vàlaszoló tèged is nagyon sajnàllak mièrt hagyod ezt anyukàdnak te egy nő vagy nem egy kiskamasz!!mi ez az önbíràskodàd???nekem ez olyan megdöbbentő!!amúgy meg mièrt kell mèg ket evig vele èlned?
2014. júl. 3. 15:48
 23/26 anonim ***** válasza:
Kedves kèrdező te pedig ne hagyd magad elrontanàd az egèsz èleted ha most meghunyàszkodsz!!kitartàs ott a pàrod ès a babàtok:))
2014. júl. 3. 15:49
 24/26 anonim ***** válasza:

Megdöbbentő tudom sokan sajnáljak anyám miatt!

Sőt már több mint 10 millióval segítettem így nem került ő se utcára de bátyám folyamat visz bele minket a hitelfele amit nehezen fizetünk. Eleinte kiálltam anyám mellett most már nem.

Úgy 2 hete volt egy durva vitám anyámmal mikor elküldött albérletbe meg elmondott minden félének.. Kiállt mellettem apám ezen mégjobban felhuzta magt és elég durva dolgokat vágott hozzám.. Be is kellett vinni az ügyeletre a sírástól bezsélni nem tudtam.. erősen görcsöltem picit bevéreztem bent is tartottak kivizsgáláson ( szerencsére minden rendben van )

Azóta nyugodt..illetve bátyámat pénzeli ( anyám fizetése 90ezer ft ) bátyámnak 120 és anyám az én pénzemet bátyámnak adja, hogy tudjon tankolni én meg éljek ahogy tudjak..Élettársamtól meg elvárja, hogy rendezze az udvart hasogasson fát.. Közbe bátyámnak ott van 10hós fia midnegyik nap másik csajt fektet meg neki ez az élete és anyám szerint ő a tökéletes.. Ha párom nem vágja le a füvet mert fáj a háta vagy valami és másnapra tervezné már anyám durrog csapkod, hogy ennyire lusta szemét dög és sorolhatnám... Bátyámat senki se látta füvetvágni vagy fáthasogatni... a scajokat hurculja a kocsiba meg halomszámra költi a pénzt felesleges dolgokra és ő a TÖKÉLETES PASI! :)

Azért mert párom is most engem tart el, babacuccokat is elkezdtük megvenni majd későbbiekben spróolunk és költözünk. Remélem nem huzódik el 2 évig... :(

2014. júl. 3. 20:41
 25/26 anonim ***** válasza:
Szegènykèm:((( en nem bírnàm elmenekülnèk tőlük tönkretesznek titeket a babàdra is veszèlyes!!szerintem a sajàt èrdeketekbe meneküljetek minnèl messzebb,nem tudom èn màr szeretetet se tudnék érezni anyu iránt ezek utàn!!nagyon kívánom neked,h eltudtok onnan menni meg mielőtt barmi bajotok esik ès végre normàlis èletet tudtok èlni!!!èn is kismama vagyok tudom mennyire fontos az embernek a babàja hidd el tőle nagyon sok szeretetet fogsz kapni mert làtom a csalàdod egyàltalán nem szeret tèged,ès remèlem a pàrod ezt mèg birni fogja ès nem lèp le mert èn ezt nem bírnàm!
2014. júl. 3. 22:05
 26/26 A kérdező kommentje:
Bankkártyára kérd a pénzt mindent és ne adja már anyád a tesódnak a pénzt,kerese meg tankolásra!
2014. júl. 4. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!