Nem tudom mi lenne a jó döntés?
Terveztétek?
Nos mire megszületik,már nagykorú leszel te leszel a gyámja,de én azt javaslom,hogy beszéld át a szüleiddel,mert te még egy naiv tini vagy aki egy 10 évvel idősebb férfival jár,és szükséged lesz még a szüleidre,jobb esetben nem azért,mert a srác továbblép.
Szia!! :)
Nálunk bátyám a kedvenc a családban kis gyerek eszével van egy 10hónapos fia akit magasból lesz.r de anyukánk szerint ő az álomapa..hát Tapsot neki!
Mikor párommal bejelentettük, hogy terhes vagyok anyám elkezdett rángatni, hogy vetessem el ezt a fattyat.. Az a nézése kifejezte mennyire nem tetszik neki.. Most iss vagyok 27 hetes és már alig várja a baba érkezését! De ugyan úgy vannak viták.. Én már 21 éves vagyok és nem tudok menekülni se mert, elvette az összes pénzem! Hogy hogyan? Ameddig én egy hétvégéig pároméknál voltam anyám felkutatta a bankkártyát és levette az összes pénzt!
Még 2 évig kell itt élnem vele.. Amúgy én is októberre várom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!