Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom mi lenne a jó döntés?

Nem tudom mi lenne a jó döntés?

Figyelt kérdés
A párom 27éves jó munkahelye van és van lakásai is.Tanulok még,de gyermeket várok.A szüleim nem akarják,hogy odaköltözzek a páromhoz 17 éves vagyok és azt akarják,hogy adjam örökbe a babát,pedig én nem szeretném örökbe adni.Mikorra megszületik a baba már 18éves leszek.Ilyenkor mit tegyek?

2014. júl. 2. 18:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Akkor jó!Örülök,hogy akkor már gyám sem kell...
2014. júl. 2. 19:04
 12/26 anonim ***** válasza:

Terveztétek?

Nos mire megszületik,már nagykorú leszel te leszel a gyámja,de én azt javaslom,hogy beszéld át a szüleiddel,mert te még egy naiv tini vagy aki egy 10 évvel idősebb férfival jár,és szükséged lesz még a szüleidre,jobb esetben nem azért,mert a srác továbblép.

2014. júl. 2. 20:56
 13/26 A kérdező kommentje:
Igen terveztük és hamar összejött!Probálkoztam ma is átbeszélni,de hajthatatlanok...
2014. júl. 2. 21:00
 14/26 anonim ***** válasza:
hát még nem tudod milyen kemény fába vágtad a fejszédet így 17 évesen..ne add fel, fontos a szülőkkel való kapcsolat ha megszületik tuti megenyhülnek
2014. júl. 2. 21:06
 15/26 A kérdező kommentje:
Ha nem enyhülnek akkor sem adom örökbe!Nem fogom feladni remélem előbb megenyhülnek...
2014. júl. 2. 21:09
 16/26 anonim ***** válasza:
ja ne is add, egy szóval nem mondtam
2014. júl. 2. 21:11
 17/26 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem mondtad!!!
2014. júl. 2. 21:14
 18/26 anonim ***** válasza:
Nehogy örökbe add senki nem mondhatja meg neked mit tegyèl..nagykorú leszel,nem kènyszeríthetnek ilyen döntèsre..ha te ennyire akarod es a parod idősebb es melletted all nincs akadàly..gondolom èdesanyàdnak eszèbe se jut neki milyen rossz lett volna örökbe adni tèged..ne haragudj,h ezt mondom de a szüleid nagyon őnző emberek, persze èrtem èn,h fiatal vagy en is ugy gondolom kèsőbb kell babàt szülni,de nem istenek ők,h elvegyèk egy anyàtól a gyermekèt!
2014. júl. 2. 23:21
 19/26 A kérdező kommentje:
A szüleimmel sosem voltam jó viszonyban a hugom a kedvenca családba.....
2014. júl. 2. 23:39
 20/26 anonim ***** válasza:

Szia!! :)

Nálunk bátyám a kedvenc a családban kis gyerek eszével van egy 10hónapos fia akit magasból lesz.r de anyukánk szerint ő az álomapa..hát Tapsot neki!

Mikor párommal bejelentettük, hogy terhes vagyok anyám elkezdett rángatni, hogy vetessem el ezt a fattyat.. Az a nézése kifejezte mennyire nem tetszik neki.. Most iss vagyok 27 hetes és már alig várja a baba érkezését! De ugyan úgy vannak viták.. Én már 21 éves vagyok és nem tudok menekülni se mert, elvette az összes pénzem! Hogy hogyan? Ameddig én egy hétvégéig pároméknál voltam anyám felkutatta a bankkártyát és levette az összes pénzt!

Még 2 évig kell itt élnem vele.. Amúgy én is októberre várom! :)

2014. júl. 3. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!