Megtartanád vagy abortusz?
Ha 19, 20 évesen teherbe esnètek, megtartanàtok?
A minap beszèlgettünk baràtnőmmel ès valahogy ez került szóba. Ő elvetetnè, de ha valami oknàl fogva megszülnè, akkoris örökbeadnà.
Èn valahogy nem tudnàm kikapartatni, na meg örökbe adni sem a gyermekemet vadidegen embereknek...
Az első sokk utàn valószínűleg boldog lennèk, kèszülnék rà meg minden:)
Ti hogy vagytok ezzel? Fèrfiak vélemènyère is kivàncsi vagyok
19/N
Ez nagyban függne az anyagi helyzettől.
A semmire és anyám nyakára biztos nem szülnék!!!!
19 évesen még nem volt érettségim, egy 1 szobás albérletben éltünk 4en anyukámmal és a 2 testvéremmel, az épp aktuális párom munkanélküli volt.
Nem tartottam volna meg, mondjuk védekeztem is rendesen.
Remélhetőleg 20 éves koromban befejezem az iskolát(az OKJ-s képzést is beleértve),és utána tudok munkát vállalni..így nem vetetném el a gyereket semmiféleképpen.Kockázat lenne egy abortusz,ugyanis lehet,hogy utána nem is lehetne gyerekem..és nekem kell gyerek,1 egészséges mindenféleképp kell.:)
Tudom,hogy rettentő drága egy pici baba eltartása,de a szüleim belesegítenének,és én később,ha talpra állnék,akkor biztos kifizetném nekik,amit rámáldoztak.
Nyilván ez rengeteg dologtól függ, nézzük a két szélsőséget:
Munkanélküliként a munkanélküli szüleimmel élek, akik alig bírják megvenni a kenyeret. Főtt étel nem mindig van, mert nincs rá pénz. A fűtést sem mindig tudjuk fizetni, ezért inkább télen is nagykabátban ülünk bent. Megerőszakolnak, teherbe esek. Nyilván elvetetem.
Párommal a saját házunkban boldogan élünk, szeretjük egymást, mindkettőnknek van normálisan fizető munkahelye, és nem kell fizetés után 2 héttel azt számolgatni, hogy jut-e ebédre vagy sem. Természetesen megtartanám.
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!