3. babánkkal vagyok terhes nem tervezett baba, szívem mélyén szerettem volna,2 év lesz a két kisebb közt. Néha olyan gondolatom van, hogy nem is szeretném. Még csak 8 hetes terhes vagyok. Abortusz kizárva. Másnál is volt ilyen, hogy nem szeretné?
Én a 4. gyermekemmel lettem terhes.Derült égből villámcsapásként ért a dolog.Egy csomó tesztet csináltam mert nem tudtam elhinni,hogy terhes vagyok.
Az első hetek nehezek voltak,lelkileg de aztán már örültem és vártam,hogy megszülessen.
A két kicsi közt 2,5 év van.
Nehéz volt 4 gyerekkel de azóta eltelt 3 év,most már könnyebb.
Én tavaly jártam végig ezt az utat,a 4. gyerekkel... :-) Májusban fogant,akkor még össze-vissza volt a mensim,az előző szülés után nem állt még helyre,8 hónapos volt akkor Hármaska... Hát,én megijedtem a teszt láttán,mert a legrosszabbkor fogant...- gondoltam én,és az apja is,mikor megmondtam neki,hogy mi van,bár az abra gondolni sem tudtam,vagy is gondoltam,azt gondoltam méghozzá,hogy nincs az az Isten,hogy én eldobjam magamtól,mert hát nem kérte hogy jöhessen,mi sem kértük,de jött.... És mivel a szülések utáni 1. évben a terhességek vetéléssel végződtek,így úgy voltam vele,hogy úgy is veté lesz most is... Egy ab.hoz viszonyítva könnyebben dolgoztam volna fel... Eljött a 7. hét,"vártam" a spontánt,volt is pecsét,de éppen hogy valami. Ekkor már elszomorodtam,mert jól bele gondoltam,hogy milyen jó volt várni a csajokat is,hogy szerettem amikor nőtt a hasam,rugdostak odabent,forgolódtak,találgattam hogy vajon fiú van e odabent,vagy kislány,hogy vártam mindig az uh-kat és a védőnői tanácsadásokat ahol a szívhangot is nézték,hogy milyen varázslatos dolog volt megszülni őket,amikor először rájuk néztem,először szoptattam,amikor először mosolyogtak... És a kicsinek esze ágában nem volt itt hagyni :-) Persze utána hallgattam a Páromat,hogy jobb lenne,milyen rosszkor,stb,ha úgy alakultak a dolgok,hogy rosszabbra fordult az anyagink,akkor még rosszabb volt hallgatni,hogy jobb lett volna ha... A terhesség során gondolkoztam,hogy mihez kezdek én itthon egy 1,5 éves sincs gyerekkel és egy újszülöttel? Hogy fogom bírni,hogy fogunk egyáltalán közlekedni,hiszen a boltból nem jön haza az áru,a nagyobbak sem mehetnek maguk az oviba. Volt hogy még rosszabb volt,és megkérdeztem magamtól - kell ez nekem?? Aztán lenéztem a növekvő pocakomra,és egyértelmű volt a válasz!
Aztán februárban megszületett a kicsi fiunk,Apuka megenyhült :-) És bár voltak érdekes hónapjaink- anyagilag-,de nem bántam meg egy cseppet sem ezt a kicsit!! Egyszerűen imádom!
Bár soha nem tartottam magam hívő embernek,de úgy vélem,hogy ezek a "Potya babák" Isten naaagy ajándékai... Nem tudom miért "kaptam",de elbűvöl,nyugis baba,a lányokat megszégyenítő haja van :-) Csuda kék szeme,mint a csajoknak és nekem,egyébként kiköpött az apja!! :-)
Az érzésed elmúlik!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!